حتما این کارو بکن ! نتنها گناه نیست بلکه ثواب دنیویو اخروی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حتما این کارو بکن ! نتنها گناه نیست بلکه ثواب دنیویو اخروی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی 12 ساعت درس نگاه کنی میمیری ولی نمیدونم این چرا زنده مونده اخه کسخول باید زنده بمونی تا دکتر بشی
بخدا دختره شبیه کیون مرغه(sm102)نمیدونم عاشق چیش شده(sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدوپنجاه و پشت کنکوری؟ (sm194)
شاید زیست فناوری میخواسته(sm120)واسه زیست فناوری باید زیر 10 باشی (sm2)
با 150 هم دکتر میشد و صد برابر دختر عمش بهتر رو بهش میدادن گفتم که طرف کص مغزهنقل قول:
رفیقت رو ببرین یه روانپزشکی چیزی اوضاش خیلی خرابه (sm2)نقل قول:
گفته زیر 50 میشم میلاد اگه نشه دخترعمش که هیچی خودشم میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیست فناوری موشک درست میکنن؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
کاش بالای 10 بشه شانس نداریم میزنن شهیدش میکنن چیزی دست مارو نمیگیره بخدا دندونم همش خرابه میخوام نگه دارم بدم این دکتر بشه مفتی بکشه(sm2)نقل قول:
من نظرم اینه که بری بدی بهتره (sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12 تومن بدیم آلبوم محسن بخرییم (sm132)
داره وقتو تلف می کنه من به جاش می بودم با 150 میرفتم دانشگاه 31 شهریور هم یورش میبردم خونه عمه دختر عمه رو به 12 روش سامورایی میکردمش ! پرده اش هم برمیداشتم با سرنگ اسپرم گاو میریختم توش تا دیگه از این غلطا نکنه(sm2)نقل قول:
مولانا آدم غمگینی بود نمیدونم چرا رو تو تاثیر مثبت نزاشته خیلی وحشی شدی تازگیا (sm2)نقل قول:
والا دختره ی عنتر فکر کرده کیه ؟ شرط و شروط تخمی میزاره واسه بچه مردم (sm3)نقل قول:
میدونم قبول میشه پسره خیلی باهوشه خیلیتر از خیلی باهوشه ولی دختره رید تو یه سال از زندگیشنقل قول:
(sm51)
خیلی باحاله پژوهشی آزمایشگاهیِ خیلی سخت و حساسهنقل قول:
نه من میخوام دکتر بشه همین کمتر از 100 بشه کافیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی من تحقیق کردم با جانورانی بسیار پیشرفته سروکار داریم با تقسیم کردن حجم به بین الملل و داخلی رسما میخان سرکیسه کنن ملتو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سایتی که فارسی زبان هست داخلی محسوب نمیشه 90 درصد سایتای فارسی رو سرورای خارجین یه سوالی پیش میاد اینه که ملت از کجا بدونن این سایتی که دارن ازش دانلود میکنن سرورش رو ایرانه یا خارج پس براحتی ششصد تومن تخفیفی که دادن تو هرگیگ چند برابرش از این سردرگمی کاربرا و تقسیم حجم به بین الملل و داخلی تامین میشه.
یه جورایی کلاهبرداری مدرن محسوب میشه !!! هزینه اینترنتت از 1 مرداد تا 31 مردادو با تیر ماه مقایسه کن اگه بیست سی درصد گرونتر درنیومد هرچی خواستی بهم بگو.
با موتور تصادف کردم یه کمپوت نگرفتی نامرد لااقل پیام میدادی لیستم که ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
یک دست جام باده و یک دست یه نخ سیگار
مرگی چنین میانه میدانم آرزوست ...
فریدون فروغی ... (sm50)(sm50)
منظور از سایتای ایرانی سایتای مجاز ایرانیه نه تاینی موویز !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مطمئنم ارزون میشه مگه الان چقد دارم پول میدم 50 تومن برای سه ماه و 8 گیگ حجم ! دارم اینجوری دان میکنم شاهانه یعنی میگی از این بدتر میشه ؟ عمرا
ممنون عالیه (sm174)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم (sm51)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سوی تنت هوای مرداد آمد
تاراج چهل سوار بغداد آمد
یک لحظه فقط دست به دور کمرت
لعنت که دوباره گشت ارشاد آمد ... (sm50)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تو مطمئنی ؟ بعد اون قضیه قوه قضاییه که نمودن سایتا رو همه از سرورای داخلی مث هاست دی ال رفتن که
(sm2)اینجوری که اصل حاله
الدنگ یه شیلترشکن بدین که کار کنه و این سایتهای امربه معروف باز کنه(sm59)
اون نرم افزاری که اشترم داد رایگان بود نگرفتی مگه ؟ بش لینک بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان با این نرخها من که ماهی 70-80 گیگ دانلود دارم بازم میتونم دانلود کنم یا بعد 20 گیگ باید پول بدیم(sm120)
دارم ولی اون سایتهای مورد نظر رو باز نمیکنه میخوام چندتا فیلم دانلود کنم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همه رو باز میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتهای خاله؟؟/نقل قول:
ببین مثلا من میخام از پی سی ورلد نرم افزار دانلود کنم از کجا بدونم سرور این داخلیه یا خارجی ؟ مشکل اینجاست . از کجا بدونم مجازه یا غیرمجاز ؟ شاید الکی زده باشه مجاز . سیستم تشخیصی من ندارم آیا با آدرس یه سایت میشه تشخیص داد سرورش کجاست؟! یا اگه بشه این کار خسته کننده رو چند بار باید توروز انجام داد؟! . خیلی از مصرف اینترنت ایرانیا تو تلگرام و اینستاست که سرورشون خارج از کشوره . اینا جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره . بحث من این بود میگن قراره 20 درصد ارزون شه ولی با این فرمولی که دادن 30 درصد گرون میشه + دردسرای جدیدی که ایجاد میکنه.نقل قول:
رسول فهمیدی کدومو میگم چون امیر دو تا نرم افزار داده ها یکیش برای فیس و یوتیوبه اون یکی دیگه همه رو باز میکنه
چیزیت که نشده ؟ موتور سوار نشو خطر داره دیوث (sm2)(sm39)نقل قول:
گفتم هر وقت خواستی لب تابتو ببری بیرون بم بگو تلگرام تا لیست نرم افزار های لازم رو بت بدم
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Download Manager
iTunes اختیاری
Winamp
Lantern فیت شکن بدون افت سرعت
Adobe.Flash.Player.22.0.0.192.firefox
NET.Framework.4.6.1
Uninstall Tool
K-Lite.Mega.Codec.Pack.12.1.5
اینا مورد نیازه حتما (sm126)
دیگه چیزای بستگی به نیاز خودت داره (sm14)