البته من اکثر مواقع شوخی میکنم
اکبر میدونه من رابطه گریزم (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
البته من اکثر مواقع شوخی میکنم
اکبر میدونه من رابطه گریزم (sm10)
لیست فیلم های پیشنهادی میرزو رو داری ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم خورد پوشه از بیخ پاک شد ، 90 درصد فیلمهای خوب توش بود (sm25)
دوس پسرت سربازیه ؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ستاره ها چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونقدرهام خیالش راحت نباشه.... دختر 17 ساله هم ........(sm70)
1. خوشگل باشهنقل قول:
2. خوش اندام باشه (sm120)
3. پولدار باشه
4. صداشم خوب باشه نره رو اعصاب (sm120)
5. مهربون باشه
6. فیلم باز باشه و دوست دار هنر ترجیحا هنرمند
7. فوتبالی باشه و شبای سه شنبه و چهارشنبه با هم بشینیم سی ال ببینیم (sm120)
(sm98)
بشینه تو بغلت فوتبال ببینه صداشم در نیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پولدار باشه خوشگل باشه پولدار باشه خوش اندام باشه دوباره پولدار باشه خخخخخ(sm70)نقل قول:
باز میگن دخترا آهن پرستن ؟؟؟؟؟؟؟
سپس اکران خصوصی میذاریم (sm120)نقل قول:
طرف دو تا شوهر کرده یه بچه 10،15 ساله داره اومده مخ یکی از ادمینای مارو زده باهاش زید بسته ادمین ما هم دیگه دل به کار نمیده (sm102)(sm2)