منم تا الان لب نزدم صفر صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم تا الان لب نزدم صفر صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چیز زیادی مهمی نیست علفم بهش میگن
همون شادونه خودمونه خشکش میکنن
من الان روزی دوبسته سیگار میکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی شیش ، هفت سر قیلون بار میکنم تنهایی میکشم
اتفاقی مهمی هم واسم رخ نداده تا حالا
ولی اگه تا حالا نکشیدی کلا بعد از این هم نکش
تو چرا هر چی تایپ میکنی فونت درشته حوصله داری هی تنظیم کنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
خیلی ساله Bold مینویسم عادی شده برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای همه را دیده تو
آنچه گزیدی بگو ... (sm181)
خطر حالا ابجو بدتره یا سیگار من که تا حالا هیچ کدوم اینا رو مصرف نکردم . این که میگن سیگار شروع بدبختی و محتادیه من قبول ندارم من میتونم خودمو کنترل کنم که سراغ چیز دیگه نرم. این سیگارم نمیرم سراغش یعنی اگه بخوام میتونم گاهی وقتی کسی نیس بکشم ولی وجدانم قبول نمیکنه
همون دلستره یه ذره کم توش الکل داره.چیزه خاصی نیست.البته من هروقت یه قوطی بزنم یه ذره کلم داغ میشه(نه مست شدن) وراج میشم و پرجنب و جوش(sm2)نقل قول: