(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تریلرو دیدم، الروند،
دیالوگ سارومان: سائورون رو به من بسپارید
حسن قمار باز اومده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی چی اورده؟؟
یه فرم قمار (sm120)
با صدای چی؟؟
با صدای پول (sm120)
پس میشه امیدوار بود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس زنگ بزنم از خودش آمار بگیرم (sm178) کی میخواد 100 گیگ دانلود کنه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
آواتار جدیدم خوبه؟(sm2)
نزدم امشبُ (sm120)نقل قول:
افتضاح! البته قبلی بدتر بود....
ملا تو انتخاب اواتار یکی از یدسلیقه ترین ککاربرایی هستی که سراغ دارم (sm120)
امیر ناراحت شدی گفتم دیوونه ایی شاهین نجفی گوش میدی ؟ (sm74)
دول گولدور پاشنه آشیل هابیت شده، هر چی تحریفه از گور اون نکرومانسر پا میشه، باید دید چه جوری جمعش میکنه، هنوز مشکل داره فیلم، مشخصه، انیمیشن ترول ها کاملا شبیه هم و مصنوعی، تا نسخه کامل باید منتظر موند، قشنگ شیره پیتر کشیده شده توی این فیلم، فکر کنم از نظر ساخت خیلی عظیمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]