کس نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کس نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) نکن دیوث مارو به فوش دادن وادار نکن
(sm2)تو تاپیک خودش نمیذاره چون فقط خودشه
(sm2)(sm2)
(sm2)
(sm25) متاسفم برا جامعه موسیقی و مسئولین
یکی کی دارن کنار میکشن از موسیقی
تایید می کنم خودم (sm2)
کلا یه طرفدار داره اریان اونم رضاست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل بیا ادم شو طرفدار استاد خراطها شو تنها نیستی سجاد هم داری اینجا طرفدارش باشه (sm2)
باز هم مسی (sm50)
جنجال دوباره فرزاد با عشق دوم(sm54)
فرزاد حسنی کوتاه نمیآید. مجری ماجراجوی رادیو و تلویزیون که بعد از اختتامیه جشنواره فجر با حمله به مهران مدیری خبرساز شده بود، در روزهای گذشته هم به خاطر کلکل با فردوسیپور روی جلد روزنامهها رفت و هم مصاحبهاش با زهرا عاملی ترانهسرا موج درست کرد. حسنی البته بعدتر این جمله را که «فردوسیپور شانس آورد من ورزشی نیستم» شدیدا تکذیب کرد، اما حرفهای خانم عاملی و اعتراف به این که همسر دوم شوهر خودش است و ترانه «عشق دوم» را هم با همین انگیزه سروده و به احسان خواجهامیری داده،همچنان در فضای مجازی بازتاب دارد. فرزاد حسنی در حالی خانم عاملی را روی خط برنامه رادیوییاش «موسیقی من» آورد که مدتی پیش تقدیم کردن یک ترانه از طرف خانم شاعر به آقای مجری دردسرساز شده بود. دردسری که حسنی سعی کرد با یک متن سنگین و محترمانه و یک شعر کوتاه به آن پاسخ دهد و جمعش کند. فرزاد کوتاه بیا!
6 (sm118)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه : حالا بلرزون (sm137)
یکی به من بگه پرسپولیس کی بازی داره ..
کوری مگه شبکه ۳ داره پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر حوصله ندارم تلویزیون روشن کنم ..
آنلاین میبینم ..
منم دارم انلاین میبینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حالم بد شد اینقد دنبال تست گشتم(sm81)روانشناسمون کوش
سوشا(sm19)
تادئو خوبه به درد دعوا میخوره گنده موندست (sm2)
(sm178)
(sm27)
تو سايت دارم درباره افزايش طول الت تناسلي تا 25 سانت تحقيق ميکردم
ديدم نوشته ورزشي که براي اين کار مناسب ميباشد (confused)الت خود را به حالت سفت در بياوريد با ژل انرا چرب کنيد
و با کف دست خود از اول تا اخر ان را بکشيد و اين کار تا 300بار درر وز انجام دهيد
هر چي فک کردم ديدم اين همون ج ق زدن خودمونه بعد فهميدم که پس اين همه مدت منم ورزشکار بودم
خيلي خوشحال شدم
سلامتي ورزشکارا
علي اقا کريمي
اقا مهدوي کيا
خودم و خودت
چطوري پهلوووون
(sm2)(sm2)(sm2)
اقای چاوشی با ارسال نامه ایی از تمامی هوادارن خود خواستندکه از البوم در حال انتشار میثم ابراهیمی که در 20 اسفند پخش میشه حمایت کنن و البوم رو به صورت اورجینال تهیه کنند. وی اعلام کرده که یک سی دی به صورت اورجینال اقای میثم ابراهیمی قبل از پخش به ایشان هدیه کردن و اقای چاوشی این البوم رو بهترین البوم انتشار یافته سال 93 اعلام کردند
(sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط all shawak [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm27)
همچنین در پی نوشت اعلام شده این جنبش در راستای قهوه ای کردن گروه اریان به خصوص رضا و پلهوان انجام خواهد شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط all shawak [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب آبی و مشکی هم قشنگ میشه هااا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من (sm50)
- (sm77)
لنگ
لنگ
kldj,kl n,vj ;kl gpzi hc j, v,dhihl(sm50)
عزیزم این لنگ نیست این کیسه ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو داهات ما از این لنگا هست(sm2)نقل قول: