@
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم نقل قول کنم که سایت همش هنگ کرد .. هنوزم انجمن هنگه .. نمیدونم برای همه اینجوریه یا ..
سینا پارسیان بالاخره حرف گوش کرد و آهنگسازشو عوض کرد .. جفت این اهنگهارو آهنگاشونو دختر با استعدادی به نام پرستو ساخته که باعث شده سبک سینا با شادمهر فاصله بگیره و سینا هم ار آمین جدا شده و شعراشو خودش میگه و نشون داد ترانه سرایی رو بهتر از آهنگسازی بلده ..
جفتمون یعنی هم من و هم تو همیشه میگفتیم مشکل از همکارای شادمهر نیست و اینکه بیایم و بگیم آهنگش ضعیفه چون سعیدمانی تنظیم کرده فقط واسه دلخوشیه و از اساس اشتباهه .. شادمهر میتونه با هر هنرمندی کهخ دوست داره همکاری کنه اما به شرط قشنگ بودن شعر و اهنگ ( البته ناگفته نمونه ما رو آهنگسازیش خیلی تعصب داریم و این هم خوبه و هم بد ) ..
من فکر میکنم سینا اگه کماکان از آمین فاصله بگیره و با پرستو همکاری کنه آثارش قوی تر میشه .. شادمهرم باید از بعضیا فاصله بگیره و همکارای بهتری پیدا کنه ..
..............
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]/