چه گیری داده به صابر بدبخت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گیری داده به صابر بدبخت (sm2)
آفتاب از اون گوشه ایوون پرید
عشق و بهار و همه چی پر کشید
خسته شدم از بد این سرگذشت
غم نمیخوام اشک من از حد گذشت
(sm50)
دستت دردنکنه میثم جان...
از بوکان میره تبریز بعد از طهران می پبچه به کرمان و ... (sm30)
یادتون باشه یه کلیپ "دشواری" داشتیم... یادش بخیر درگذشت...
اهل کجایی احمد (sm70)
اهل تبریزم جان فدایت...(sm10)
هادی جان یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟
نه بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علتش چی بود که این سؤالو کردین؟(sm98)
نگی ناراحت میشما...(sm59)
خب من با هر کی آشنا میشم می پرسم . یعنی بقیه هم همین طورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحیاتت از خیلی جهات شبیه منه!!!
چیه توام عاشق شدی (sm59)نقل قول:
آره عاشق شدم بعد دیوانه و مجنون... نه شب دارم نه روز. هیچ، دردی ازم دوا نمیکنه دیگه به مصیبت ها هم عادت کرده ام.
اگر تو یا من یکیمون دختر بودیم ازدواج میکردیم بهترین ازدواج ممکن در قرن 21 در خاورمیانه بود... نه؟؟!(sm2)
زندگی شد من و یک سلسله ناکامی ها
مستم از ساغر خون جگر آشامی ها
یس که با شاهد ناکامیم الفت ها رفت
شادکامم دگر از الفت ناکامی ها... (sm81)
می کر بووووخور(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هر چی میگی برا خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی دیوث (sm50)
من دوست ندارم نه به کسی توهین کنم نه کسی بهم بی احترامی بکنه...(sm142)
(sm55)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm64)
حالا ترجمه کن ببینیم معنیش چی میشه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اعتراف كنم كه حالم خوبه ولی يه شبايى كه خيلى دلم برات تنگه به سختی ميتونم نفس بكشم امشب يكى ازاون شباس :)
دارم هر شب میام از خونه بیرون هوای خونه سنگینه
من هر شعری که این روزا نوشتم از تو غمگینه
بازم با گریه خوابم برد بازم خواب تو رو دیدم دوباره
چقدر غمگین مو تنهام چقدر میخوام که باز بارون بباره
(sm50)
باشه قردش فهمیدم یعنی یه جور چاشنی کلامه...(sm50)
منم اون دیوث روزگار (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسکری (sm127)نقل قول:
واقعأ امشب خوابم نمیبره باید یه قرص خواب چیزی بندازم بالا...
قرص ضد بارداری بخور (sm59)
میثم شما چی میگین برا بی خوابی چی خوبه؟
آره محمدحسین بارم از غم پره...
(sm128)
خوشبختی یعنی اینکه تو دست تو دست من میزاری
دنیا رو بی تو نمیخوام بگو توام از دنیا بدون من بیزاری
بیا بهم بگو که توام مث من حس منو داری و منو تنها نمیزاری
منو دوست داری همون جور که دوست دارم
(sm135)
ای روزگار . من وقتی دلم میگیره میام انجمن فراموش میکنم چون رفقایی مثل شماها دارم که روز گذشته فراموش میکنم سعی کن اینجوری باشی(sm127)نقل قول:
(sm2)
عاشق شدی (sm59)نقل قول:
عالیه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
......(sm50)
(sm2)