(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم میاد صبر کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت که تو شمع شدی قبله ی این جمع شدی
شمع نی ام جمع نی ام دود پراکنده شدم (sm80)
(sm120)موصی تو همچنان داری ریست میشی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دیروز آره کل سیستم و جم کردم بردم جای دیگه وصل کردم درس شد پریزه اتصال داشت لامصب ماه پیشم یه مادربورد و سی پی یو گذاشت رو دستم (sm120)
(sm2)یعنی رسمن سر کار بودی
(sm2) آره سر کار بودنی که 400 کرد تو پاچموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ممد تیر
کوفت(sm120)نقل قول:
ارسال امیر رو پاک کرد(sm2)