چشم، اگه فرصتی پیش اومد مزاحمت میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم، اگه فرصتی پیش اومد مزاحمت میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی... بیا گند بزن به پروفایل من همزاد (sm134)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطمینان حاصل دارم که شــ.ق درد بدترین درده
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بچه های تیم ملی توی امریکا بخاطر شــ.ق درد نتونستن بازی کنن و باختن درکشون میکنم
نه من نمیکردم (sm25)نقل قول:
اتفاقا خودمم مشکوک شدم (sm59)
محبوب من چشمات به من میگن... (sm50)
پاشم بیام که فردا بریم دعوا؟ کاری که با دعوا حل میشه مذاکره چرا (sm25)
میخوای من بیام توی پروفایلت یه کارایی بکنم ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیلش آشناست، اینجا از خاندان چایچی ها زیاده. (sm120)نقل قول:
ولی نمیشناسم. (sm120)
با حرف قضیه رو حل کنیا (sm142) به حرفای نوید هم گوش نکن (sm70)
عیب نره ما که کردیم هم جایی رو نگرفتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کار بدون دعوا خاتمه پیدا بکن نیست
نه این نیست منم اول فکر کردم اینه چون دکل نفتی اینه... ولی توی خبر اومده دکل حفاری... از اینانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
الان پیمان به نشانه ی اعتراض پروژه ـشُ از بین میبره (sm25)نقل قول: