فاک یوووووووو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فاک یوووووووو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو واقعا کوری که این افکت 3 بعدی و شیشه ای که دادم رو عکس رو نمیبینی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داداش سه بعدیه (sm59)(sm2)نقل قول:
ديد مجنون را يكي صحرا نورد
در كنار بركه اي بنشسته فرد
كاغذش خاك است و انگشتش قلم
ميزدي با نام معشوقش رقم
گفت كِي مجنون شيدا چيست اين
گفت مشق نام ليلي ميكنم
چون ميسر نيست با من كام او
عشقبازي ميكنم با نام او
هر دو (sm120)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین من کجایی؟!؟!
حسین چرا نیایی؟!؟! (sm81)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آيا ميدانيد كساني كه در روز 8 ليوان آب ميخورند
نسبت به كساني كه 4 ليوان آب ميخورند...
شاشوترند؟!!!
نه واقعا ميدونستين؟!!!
عزیزم چیزی میخوای به خودم بوگو چیکاره اون ممه تیر داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بریم تو پستو(sm2)
سـکوت
دردنآک ترین پآسـخ من
به بیرحمـی هآی توست : (
فاجعه ی داستان می دانی از کجا شروع می شود ؟
از آنجایی که نگاهت هر سویی می چرخد
الا به چشمانش
حواست به کفش هایِ واکس زده ی همسایه هست
اما به دلتنگی هایِ هرروزه ی او نیست
خنده هایِ بلندت تا بیرونِ درِ خانه ادامه دارد
اخمت اما داخل می شود
ساده تر بگویم
فاجعه از آنجایی شروع می شود
که به خیالت دیگر وقتش شده کمی غرور
چاشنیِ لحظه ها کُنی پیشِ خودت می گویی
دیگر زیادیش می شود
بیش از این گفتن و نشان دادن
و باور کنید هست لحظه هایی
که عاشقترینمان نیز از فکرمان چنین حرفهایی عبور می کند .
دوست داشتن
هیچ منتی بر سرِ هیچکس ندارد
ما آدمها آمده ایم تا عاشق باشیم
حالا در این میان چه شد که
اینچنین سرد می گذرد روزهایمان را
باید گاهی از روزگار پرسید
دوستش داری ؟
بودنش برایِ بودنت آرامش است ؟
خنده هایش از جنسِ نابِ بهار است ؟
قدم محکم بردار
به سویش برو
و تمامِ این ها را بگو
هیچکس از عشقِ زیاد نمی میرد
این روزها بی مهری دارد دمار از روزگارِ تمامیِ ما در می آورد جانم.
.
.
.
بــبار بــر مـن بـاران : (
برو بترس از روزی که حسینکم بیاد دونفری ببریمت پستو! (sm120)نقل قول:
آن لحظه که فکرش را نمیکنی کسی در دور دستها خاطره خوبیهایت را ورق میزند!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محــمــد جــآن ♥ و مــیــنــآ ی عـــزیــزم ♥
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@نــــویــد : )) ♥
نام کاربریتُ یآدم رفت : ))
قشنگترین نگاهم را برایت کنار گذاشتم تا بدانی همیشه انتظار دیدنت را دارم..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ♥
زیبا بوود خیلی(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان عزيز دلم (sm127)(sm127)(sm127)
محبوب من چشمات به من میگن روز جدایی خیلی نزدیکه
میری نمیدونی که دور از تو دنیام چقدر غمگین و تاریکه ... (sm50)
الهی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) نه بابا مگه میـــــــــــــشه اصن؟!!! یعنی چی دقیقا؟؟؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) باشه!!!نقل قول:
نبودم امروز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که رفتیم زین جهان... کـ*ـون لق دیگران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلگیرم از این شهر سرد این کوچه های بی عبور (sm172)
And I hope my spirit haunts the studios when I'm gone (sm118)(sm118)
خدا قوت (sm120)نقل قول:
(sm127)
باید ادامه داد مثل چریک پیر..........
شب به خیر همگی (sm127)(sm127)
(sm70)نقل قول:
(sm27)
ماه میاد تو خوابم
میکنه بیدارم ...
فریدون آسرایی - تازه شو ...(sm132)
نی من منم و نی تو توئی نی تو منی
هم من منم و هم تو توئی و هم تو منیمن با تو چنانم ای نگار ختنی
کاندر غلطم که من توام یا تو منی ... (sm27)
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5روز و 13ساعتِ که لپتاپم یـــــــــــــه سر روشنِ (sm120)
(sm50)
آقاهه واسه خانومش گل خريده برده بهش داده
خانومش ميگه : گله؟
آقاهه ميگه: تا نظر كمك داور چي باشه؟
خانومه ميگه: نظر كمك داور رو نميدونم ولي نظر كميته انضباطي اينه كه امشب گشنه بخوابي تا ديگه منو مسخره نكني ...!
معلم : ده تا شليل داريم من نه تاشو ميخورم چند تاش ميمونه؟
رسول 24 : مرگش مِمانه، كوفتش ممانه، همو يكدنه رَم بخور بدبخخخخخخخخه شِليل نِديده.... گداي شكم فراخ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي ديگه تا دو ماه آهنگا همه ...(sm172)
(sm2)(sm2)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بر سر و سینه بکوبی آهنگ یعنی چی (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]