(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي اگه از اونطرف محاسبه كنيم جايگاهمون بدم نيست بين بدبختا ما 47 هستيم جاي شكرش باقيه (sm59)
این 47 تا هم کشورهای آفریقایی هستن (sm120) گینه بی صاحاب ، سیرالئون و قض علی هذا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالاااااااا (sm39)
ﺟﺎﺳﺘﯿﻦ ﺑﯿﺒﺮ ﻫﺮﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ 5 ﺗﺎ ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺗﻮ
ﻭﺭﻃﻪ ﻫﻨﺮ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻩ
.
.
.
ﺗﺘﻠﻮ ﻫﻢ
ﻫﺮ ﺷﺐ ﭘﺴﺖ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﻋﺎﺟﻘﺘﻮﻧﻢ ﺟﯿﺠﻼ ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ |:
ﺍﻭﻧﺎم ﮐﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﺎﻡ ﮐﻮﻧﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ
(sm2)
(sm30)(sm30)(sm30)
(sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
احسان من هميشه دلم ميخواست يه برادر كوچيكتر از خودم داشتم تازه فهميدم چرا (sm30) ميكشتمش بس كه ميزدمش (sm2)
بعد میگی که من آرومم (sm120) همون کومونگ که سینجول بهت گفت (sm2)نقل قول: