[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
امیر منظوری نداشتما شوخی کردم بات (sm176)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تا من یه خورده ماساژت بدم دردت کمتر بشه (sm51)
حقیقت فاحشه نیست که بازوان خود را به گردن هر بی سر و پایی بیاویزد؛ بلکه برعکس، زیباروی مستوره ای است که حتی اگر مردی همه چیز را فدای او کند باز نمی تواند از دست یافتن به او اطمینان خاطر داشته باشد.
آرتور شوپنهاور
حالا خوبه شما این کارتون هس اگه این دردا رو تحمل میکنی سر برج چندر غاز بت میدن من از سر بی کاری میشینم پا سیستم علاوه بر تحمل درد باسن خیلی زود پام سر میشه وقتی میخام بلند شم میچسبم به میز نخورم زمین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
(sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوف کم کم داری آدم میشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خونمو میدم تو طراحی کنی ، در آینده بزرگترین شرکت فناوری اطلاعات ایران هم که میخوام بزنم میدم تو طراحی کنی (sm59)