اگر به منه شما برید کاوانی هم بخرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر به منه شما برید کاوانی هم بخرید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...کیروش مثل من نیست که وقتی ببیند لبنانی که 8 گل به آن میزدیم الان یک بر صفر ما را میبرد، جگرش بسوزد!...
(sm2)(sm2)
راست ستایش چپ لیندا کیانی(sm120)نقل قول:
پستای دیشب رو خوندم در مورد دلبوسکه زر زده بودیا (sm120)الان وقتش نیست ولی بعد بازی باهات بحث دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرگش محمدی -- ستایشنقل قول:
لیدا کیانی
مهدی مناجاتی: دژاگه یک بازیکن معمولی است که از خیلی از بازیکنان ایرانی کیفیت پایین تری دارد
(sm70)
صبح هم گفتم خدا کنه میلاد بازی انگلیسو نگا نکنه بعد بازی میاد درباره کمپل زر میزنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر قلعه نوعی: ما جام جهانی ندیده نیستم، آقای کی روش مربیان ایرانی را تحقیر می کند.
(sm70)
اردشیر باز رفته سراغ جاسم
چقدر بخندیم این فصل(sm120)
این گفته مربیان ایرانی را تحقیر میکند نگفته ایران را تحقیر میکند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]