مخابرات(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مخابرات(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان . بد رسوند منظورشونقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه درست نیست دیگه یا پاکش کن یا ادیتش کن الان تاپیکو به فنا میدی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد شبا دل میکنی بعد که چک میکنی چیزی از حجمت کم نشده ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط dvilla1992 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جــــــــــــــــــــــــ وننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا درسته دانیال رفرش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
س/کسه همش
پوزش .نقل قول:
نه کم نمی کنه . من ماهی 5 گیگ می گیرم نهایتا 1 یا 2 گیگ اضافه بخرم .
بستگی داره چقد آهنگ اون ماه بیاد .
البته با توجه به رشته ام ، زیاد دانلود نرم افزار هم دارم .
چطوره ؟نقل قول:
معمولا کاراشو دوست دارم.. میرم فردا میگیرم(sm93)نقل قول:
بستگی به شانست داره(sm3)نقل قول: