(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
بازم که داری آه میکشی دخدر گلم (sm162)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت این پروانه ها محسن میگوشم اعصابم خراب میشه(sm50)
آره خب من ديگه از صبح ميرم هيئت تا شب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم آهنگ ميگوشه كه آروم شه نه خراب(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبينم آه در كني از خودت (sm19)(sm134)
دل من رای تو دارد ... (sm81)
و اينك :
شامپو عن اكبر عبدي پرژك
مخصوص موهاي آل سعود
چرا گريه عزيز دلم (sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر سودای تو دارد ... (sm81)
گریه بر هر درد بی درمان دواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا(sm127)
تو یادت نمیمونه حتی منو
منو امشب و قصه ی رفتنو ... (sm181)
درودنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی بانو؟! (sm127)(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشه رو با دستمال با بیرون هدایت کردم یه لامپ هم براش روشن کردم حال کنه باز داره خودشو میزنه به شیشه که بیاد تو. مردم دیوانه ن به خدا(sm27)
سلام به روي ماهت پوري جونم خوبم عزيزم تو خوبي؟ (sm19)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاروی بی قایق , مخصوصا اونجاش که محسن گام بالا میخونه اوج آهنگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)نقل قول:
خوب تر باشی! (sm118)(sm118)(sm127)
بدک نیستم، میگذره دیگه.... (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا(sm127)
اه اه چه روز كسل كننده اي بود امروز (sm178)
دی وی دی های این یارو رو خریدم ! قراره یه کار غیر ممکن یعنی فیزیک به من یاد بده (sm2)
ازش پرسیدن ماشین چی داری ؟ گفته بنز SLS 500 (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول نده به اینا همش سرکاریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا منم فکر میکردم سرکاریه ! رفیقم خریده بود روی هارد واسم اورد دیدم کلا نظرم عوض شد ! فقط دوتا درسش خوبه ! ریاضی و فیزیک . بقیش چرته ! البته اینم واسه مایی که معلم خوب نداشتیم ! یعنی داشتیم ولی انقدر پول پرست تشریف داشتن غیر از کلاس های خصوصیش هیچ وقت نکته ای نمی گفت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا پیش بری باهاش میفهمی چی میگم اولش چیزایی میگه حال میکنی میگی عجب چیزی بعد چندتا تست باهاش میزنی بهش اطمینان پیدا میکنی ولی هر چی پیش بره چرت بودنشو بیشتر میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که خریدی ببین ولی حتما کنارش یه کتاب خوب بخون
اتفاقا زنگ زدم گفتم یکی از رفیقام داشته رتبه خوبی نیاورده ! گفت باید در کنار اینا حتما کتاب تست باشه خیلی تمرین کنی وگرنه فایده ای ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال فیزیک وحشتناک بود خوب بخون اصلا به امید سوالای آسون نری سر جلسهنقل قول:
همه ی درسا وحشتناک بود ! دیوثا هر سال دارن سخت تر می کنن چند روز پیش همینجا گفتم بعضی وقتا فکر میکنم طراح سوالات کنکور کریستوفر نولان هستش ! زنگ هم که زدم گفتم من به هوای حل سوالات آسون و پیش پا افتاده نیستم میخوام سوالات تالیفیتون ایده ی جدید داشته باشه ! گفت همین امسال ویرایش کردیم خیالت راحت ! نمی دونم والا خدا کنه راست گفته باشه (sm172)نقل قول:
موفق باشی (sm10)
ولی ارزش وقت گذاشتن داره یه مدت نت و فیلم بذار کنار اشتباه منو خیلیای دیگه رو تکرار نکن
نه من قبلا سرم خورده به سنگ ! سال دومی که میخوام شرکت کنم (sm81)نقل قول:
یاد روزهای می افتم که دیگه نمیخوام به خاطر بیارم(sm50)نقل قول:
نقل قول:
ايشالا سال ديگه دو نفر از خطه ي استان خراسان پزشكي قبول ميشن تو و @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127) موفق باشين عزيزان(sm134)
نقل قول:
ايشالا سال ديگه دو نفر از خطه ي استان خراسان پزشكي قبول ميشن تو و @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127) موفق باشين عزيزان(sm134)
ديگه بدتر خب گوش نده(sm74)نقل قول:
من كه اگه از يه آهنگ خاطره بد داشته باشم اصلا نميتونم گوش بدم حتي اگه از خواننده مورد علاقه م باشه (sm25)
(sm19)(sm127) ممنونمنقل قول:
نقل قول:
(sm127)
بروبچ ، برین لیستشو ببینین ... هر کدوم بهتر بود بگین بریم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخیز و بیا ساقی بگشا در میخانه ... (sm46)
6روزِ لپتاپ روشنِ (sm120)نقل قول:
(sm27)
آب حيوان طلبي از در ميخانه طلب
جوهر جان طلبي از لب پيمانه طلب
تا به كي مدرسه و چوب مدرس خوردن
جام مي نوش كن و مجلس رندانه طلب
زاهد آزار دل سوختگان بيش مده
شمع رويش نگر و حالت پروانه طلب
سوی هردرچه کنی دست پی لقمه دراز
ازگدایان درش منصب شاهانه طلب
چند چون جغد كني جاي به هر كنج خراب
طالب گنج بقايي ، دل ويرانه طلب
دل بود گوهریکدانه و تن همچوصدف