واسه من فرقی نداره چه شلوغ باشه چه خلوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه من فرقی نداره چه شلوغ باشه چه خلوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) از صبح تا حالا دچار سک سکه شدم (sm1)
حتما" حول حولی غذا خوردی
نه بابا اصلا از صبح تا حالا غذا نخوردم فقط شام خوردم (sm9)نقل قول:
(sm172) ای خدا من چقدر بدبختم (sm81)
دندان درد به همراه سک سکه (sm178)(sm98)
هادی برا سکسکه عرق نعنا بخور . یه کاغذ یه عطاری فروشی بم داد توش نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه (sm10) حالا عرق نعنا از کجا گیر بیارم این وقت شب (sm81)نقل قول:
نعنا خشک چی . اگه داری یه خورده بریز تو قوری اب بریز بزار رو گاز زیرشو کم کن تا دم بکشه بعد بخور مامانم گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دستت درد نکنه دست مادرت درد نکنهنقل قول:
5 مین دیگه پیام خ میدم
امیر چند دقیقه یبار این پیام میاد ذخیره پسورد رو هم زدم خارج نمیشم از سایت دوباره که تاپیکو باز میکنم لاگینم به نظرت از چیه
k a m r a n, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !