دندان دردو چی کار کنم پولم ندارم برم دنداپزشک ماشالا.....کمتر از 300 تومن نیست شایدم بیشتر (sm3)
گاییده شدم تو این چند روز از بس درد کشیدم (sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دندان دردو چی کار کنم پولم ندارم برم دنداپزشک ماشالا.....کمتر از 300 تومن نیست شایدم بیشتر (sm3)
گاییده شدم تو این چند روز از بس درد کشیدم (sm178)
دفترچه بیمه چیزی داری تامین اجتماعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ندارم اعتبارش تا 18 سالگی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر آهنگارو برات لیست کنم بفرستم ؟
ست سومو آمریکا برد(sm118)
پس یه ا میلیونی دست کم باید ردیف کنی البته اگه بخوای پر کنی کشیدن که چیزی نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8-4 لهستان جلو(sm74)
چرا اتفاقا" یاران جوکای قشنگی تعریف میکرد 2 ثانیه یبار میومد منم پست نیومده تشکر میزدم بعد میخوندم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]