میدونی الان در چه شرایطی هستی تو بری خدمت پایه خدمتیا کیون مبارکت رو پاره می کنند در جریان باش(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میدونی الان در چه شرایطی هستی تو بری خدمت پایه خدمتیا کیون مبارکت رو پاره می کنند در جریان باش(sm2)
کدوم شهر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو امسال برو دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام کن ، بعد سال بعد کنکور شرکت کن
برگه معافیت تحصیلی دارم ولی میگن از اول مهر 92 تا اول آبان 93 حساب میشه از آبان به بعد سربازی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازت خواهش میکنم برو اگه نری اینجا خودم برات پادگان درست میکنم
برو خدمت پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه وسط سال ثبت نام میکنن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم ، هر موقع بری ثبت نام میکنن (sm2)نقل قول:
خودت رو برا شنیدن کلماتی مث اشخور چس ماه برج بدون پتو ک.. موتور اماده کن(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)