خود ِ"درست میشه" خسته شد انقدر ازش استفاده کردیم و نشد،خودش روش نمیشه تو چشامون نگاه کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خود ِ"درست میشه" خسته شد انقدر ازش استفاده کردیم و نشد،خودش روش نمیشه تو چشامون نگاه کنه.
بذار بیاد کار کنه بعد هم بهش تجاوز کن هم دهنشُ صاف کن تا پول ـشُ بهش بدی (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل موضوع اینه که اینو تو کـ*ـونشون جا کردن از مرز رد کردن؟! (sm178)
پ.ن: خبر رو درک کردم برای شوخی اینطوری گفتم! (sm70)
صابر جونم چی شده چرا میخوای دعوا کنی نفسم ؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138) بعد میگه من معدم درد میکنه (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم در همینصورت به گزینه ی دوم رو میارم دیگه... اولش یه دفه با آرامش حرفم رو میزنم ولی بعدش دیگه انرژی ـمُ هدر نمیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان راستی قرار شد یه مدت به تجویز تو عمل کنم... میشه بذاریم پس از بازپس گیری پول صابر؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یکی میشه جریان رو بگه کدوم پول ؟ کدوم صابر ؟ (sm59)
عیبی نداره ولی همون پشت مشتا بمون، اگه صابر دعوا رو شروع کرد تو هم برو، با این وضع اعصابت میترسم صابر هنو شروع نکرده تو بزنی درِ گوش یارو! (sm2)نقل قول:
همین کارا رو میکنین که بیچاره ها اسم زناشونم ازتون قایم میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیم که اهل صفا بود چند نفری میرختین سرش!؟ (sm2)
دیگه کدوم حرف عاخه برادر من ؛ حرفها میزنیا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مشکل همینه که نمیاد کار کنه (sm70)
غلط بکن اصنم شوخی نداشتی ، فقط میخواستی بگی رشته من نفته و خیلی چیزا سرم میشه (sm2)
میدونی از چی خوشم میاد ، یه عاقایی بود و هست که فرد بسیار عاقل و بالغ ، با فهم و شعور که همه هم به حرفش گوش میکنن و تمام حرفاشون درست هست و باید انجام داد ، اوشون میگفتن این دولت نزدیک ترین دولت به من هستش ، این حرف همش از عقل و شعور بسیار زیاد هستشا ...
یه بی ناموسی یه پولی ا ما گرفت واسه انجام کاری حالا دبه کرده جوابمو نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی نوشته بود
تو منطقه ما بچه جز اموال حساب میشه میتونی بدی به کسی یا امانت بزاریش .
من بابام هر وقت پول نداشت میگفت این بچه اینجا باشه من برم پول بیارم بیام