(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
درکجاهای پاییزهایی که خواهند آمد
یک دهان مشجر
از سفرهای خوب
حرف خواهد زد؟
(sm27)
یعنی کارای گدار و پولانسکی و پاسولینی میشه مبتذل ولی کارای ده نمکی میشه شاهکار هنری ...
شیلتر(sm74)
خدایا ما را از دست این عن قلاب نجات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم شیلتر
چه وضعیه آخه فیلم های کیارستمی و مهرجویی کجاش مبتذل هستند (sm178)
حسی که میلاد برای انتشار آلبوم یزدانی رو داره کاملا درک می کنم
این شوق و اشتیاق رو برای البومای شاهین همیشه داشتم از سال خون تا رادیکالش(sm50)
دوس داشتم ی تاپیک واسه شاهین می زدم و شک ندارم می ترکوندم!(sm172)
من عاشق دیالوگ اول پدر ژپتو ام
که به پینوکیو میگفت:
پینوکیو چوبی بمان انسان ها از سنگند...
رجب این راسته؟؟؟
روش گرفتن 30 گیگ از همراه اول
1.برنامه آپ رو نصب کنید
2.ثبت نام کن و شارژ اینترنت رو بزن
3.برو روی بسته یک روزه 900 تومنی
4. 30 مگ + 30مگ شبانه
5.بسته رو بخر
6.یه پیام میاد که 30 گیگ هدیه تا تاریخ ....
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز من 30 گیگ میگیرم
اینجوری باشه که عالیه . آپ منظورت همون 733؟
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامشو نصب کن
دمت گرم کارت درسته (sm127)
امروز داشتم بوی باران اصفهانی رو گوش می دادم باخودم می گفتم ای کاش البوم جدید بیاد که تک اهنگ داد و تم مذهبی!
ولی انسان شریف و دوست داشتنی هست
بهترین خواننده بعد ع ن قلاب(sm50)
دکتره دیگه پسرخاله خانم دستجردی
شوخی نکن(sm54)
نمی دونستم
راست میگم خود خانم دستجردی گفت میشناسیش که؟؟
همون وزیر بهداشت اسبق؟
آره آفرین
پس مایه ننگ اصفهانیه(sm120)
(sm2)
آتش تنهایی در دل دارم دست اگر از عشق تو بردارم (sm81)
استاد اصفهانی(sm127)
اون تم مذهبی و مناسبتی رو بزاری کنار واقعا زیباست....
آره عالی میخونه کار های مناسبتی رو
30 گیگ شبانه میده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
24 ساعتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا این جدی هستش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم امتحان نکردم اگر اینجوری باشه عالیه باید برم آپ نصب کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حق داری باور نکنی
بسکه از این دروغ ها زیاد شده
ولی این راسته