(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
*** لقت من اگه خراطها گوش کرده باشم
بله من طرفدار مسی هستم ، تو هم همزمان طرفدار سامی بیگی و پرسپولیس هستی کسی چیزی بهت میگه ؟ (sm2)
بعدشم زمانی که من اومدم باران ، 15 یا 16 سالم بوده ، انتظار نداری که اون زمان برات میومدم پینک فلوید تفسیر میکردم ؟
آدم به مرور زمان تاثیر میگیره ، خودتو با من مقایسه نکن ، تو هم سن من بودی یه توپ دارم قلقلیه میخوندی (sm70)
من کسی هستم که از 10 سالگی چاوشی گوش میداده ، یه فلش بک بزن ببین اون موقع چیکار میکردی ؟
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خراطها گوش نکردم هیچوقت ، همیشه هم مسخرش کردم
ولی بازم خراطها سگش شرف داره به موسیقی خالطوری ، والا (sm70)
(sm70)ولی رکورد دست خودمه ۸ سالگی (sm59)
(sm2)حالا تو ای انکار کن هر کی اون تفسیرتو بخونه تو موسیقی ما خودش میفهمه
بیدار و خراب (sm50)
الان واقن رفتی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزار بار اونو توضیح دادم ، نخوای بفهمی نمیفهمی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم انقد خودتو جر بده اینور اونور که سعی کنی بقیه رو ضایع کنی ، یک عمره تو هیچ پست من کامنت ندادی ، منتظری یه چیزی بشه فقط ضد حال بزنی
با این حرفها چیزی از من کم نمیشه (sm176)
الان یه لگ تهران استانبول با اسمان چنده؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]