(sm50)راستی سجاد اون کاوراشونم که یارو داس به دسته داستانی داره برای خودش ها
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)راستی سجاد اون کاوراشونم که یارو داس به دسته داستانی داره برای خودش ها
همونقد که خراطها خزه ، بابک جهانبخش ، سامی بیگی و مازیار فلاحی هم خز هستند (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوق مجبور نشده بودم از خراطها حمایت کنم (sm2)
گفتی ولایت منقلب شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یدونه سرچ میکنم میچسبونم به والم
چیه داستانش ؟ (sm173)
به طرفداراشون(الی) احترام بذار حداقل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
حالا سرچ کنی بهتر توضیح دادننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مضمونش اینه که یه دریاچه ای برکه ای اون طرفا بوده چن تا نوجوون به قتل رسیدن هیچوقت قاتلش پیدا نشده اسم گروه بخاطر همینا این شده این یارو کاورم چون بنوعی سلاخی کرده این تصویر تو ذهن مردم فنلاند نقش بسته بعد اینا اسم گروهشونو همون گذاشتن این یاروام تو کاوراشون هس همه البوما
حالا نمیدونم داستان چیه اینجا
هرکی هرچی دوست نداره میگه خزه و اینا(sm120)خوب دوست ندارین .. صداش خوشتون نمیاد بگین حال نمیکنیم(sm59)
اها اره یه چیزایی شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا همه جاش دریاچه ست ، کلا جزیره جزیره ست با پل وصلیده شده به هم ، یدونه از این دریاچه ها رو شوم به نوعی میدوستن ، نگو داستانش اینه (sm54)
(sm50)چه بسانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]