جمشید هاشم پور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جمشید هاشم پور (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی با صدا ، لحن کاریه اجرا (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه تیکش خیلی باحاله با حسنی لاس میزنه شراب میخوره میگه خوردی (sm2)
این تایمی که گفتمو گوش بده.. صدا از کنترل خارج شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گند زده.. چی بازی با صدا.. ی جوری میگی انگار تازه دارم چاوشی گوش میدم(sm54)
(sm2)نقل قول:
رشتیه اعصابش تـخمی شد گفت عرب ملخ خور (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
طرفدارانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل این تیتراژ اول ماه عسل
هنوز پخش نشده
(sm98)
سجاد چی شد این کلیپ(sm120)
عزیزم گوش دادم دیگه ، تو از اول جز رو گوش کنم به زیر صدا ها توجه کننقل قول:
اینم در نظر بگیر محسن با این خش و این تن صدا داره اینجوری میخونه
فلاحی نیست که با لطافت بخونه
اره راست میگی متوجهش شده بودم صدا صاف نشده از دستش در رفتهنقل قول: