دستامم میلرزه اعصاب ندارم کلا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دستامم میلرزه اعصاب ندارم کلا ..
من معتاد بودم کارت قرمزی ترک کردم خیر سرم ولی لامصب مد مدای مغز و هوس مکه میذاره (sm2) جوری شده سرکار نمیرم که پول دستم نیاد (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسمم دیگه روحمو نمیشکه .. (موزن)
حیف که در دسترس نیستی والا نمیبردمت رو رَختخوابم همینجا پشت میز از نوع *** بهت تجاوز میکردم با آبمم دندوناتو مسواک میزدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکه خواستی ترک کنی شربت متادون استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد مرد نمیکشی داداش برو عطاری بکو شربت متادون میخوام
اقا منم 3 روزه شق نمیشه
یه نسخه هم به من بده
امیر اینم بهرام وقتی کذاشت که تو آلبومشو قبل از ساعت 12 شب منتشر کردی دیکه کل کل نکن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی داری ..
تو برادر باید لخت کنی دستا رو بذار رو میز خم کنی بعد میبینی که دوست پسرت شق کرده خوبم شق کرده..همجنس بازی اوباما هم که آزاد اعلام کرده دیکه دردت چیه برو بده دیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت کرم فدایی دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون منظورش اینه که چرا خریدی دادی به دوستات(ما) و پخشش کردی (sm70)