1 درصدم تو بردش شک نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.05 هم باز خوبه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
1 درصدم تو بردش شک نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.05 هم باز خوبه (sm120)
تمام بازیهای امروز لیگ ایران آندر2(sm120)
قبول دارم.. اصن بعد اون دیگه رید.. فکر کنم بعد اون دیگه هیچ اهنگش به 3 بار گوش دادن نرسید به جز ترک لعنت به مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین خودت میگفتی چلسی رو با خیال راحت بزنید 100درصده دیدی ماریبور چیکار کرد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم البومای جدیدشون بودنقل قول:
من این خواننده هایی که مدام میرینن پاک کردم خیال خودمو راحت کردم دیگه دانم نمیکنم چن سالیه مث جهانبخش
ولی عسکری و فلاحی دارم بجان خودم جفتشو فقط بخاطر البوم اولشون نگه داشتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوما غیر اولشون فقط یبار گوش کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
کاربران روزنامه رئال مادرید, مسی رو بهترین بازیکن تاریخ دونستن!(sm17)
یعنی من بزنم چلسی .. اگه نزد بیام اینجا ی کاریت کنم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضریبش پایینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بیشتر اهنگاش بدرد این ادمایی میخورن که اهنگ رو از نظر دلنشینی میپسندنهنقل قول:
از کوکولو شیلی غافل نشید فردا تو خونشه بزنید که قطعیه بزنید(sm120)