(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوبه
فقط حیف که 30 گیگ هاش مهلت یک روزه داره
(sm10)
یه روزه نیست که یک ماهه؟؟؟
فقط دانلود کن بره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه روزه (sm178)
رفیق جان کد دستوریش چیه ؟ قیمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره موافقمنقل قول:
روش گرفتن 30 گیگ از همراه اولنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1.برنامه آپ رو نصب کنید
2.ثبت نام کن و شارژ اینترنت رو بزن
3.برو روی بسته یک روزه 900 تومنی
4. 30 مگ + 30مگ شبانه
5.بسته رو بخر
6.یه پیام میاد که 30 گیگ هدیه تا تاریخ ....
خب مشکل اینجاست که اپ رو خیلی وقته نصب دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب ثبت نام کردی روش بسته اینترنت زدی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسته شبانه تا ی هفته پیش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون معرفی دوستان ایرانسل خوب بود ..1گیگ بود بعد ی بسته بسته 500تومنی می خریدی نامحدود می شد
راستی الان 3تا 9 صبح همراه اول فعال شده؟ کمترین بسته ی ماهه رو بگیرم فعال می شه درسته؟
آره بسته ی پاییزه ستاره 100 ستاره 2 مربع بگیر فعالش کننقل قول:
رایگان هستش
از این که همش باید این آدم بهم ریخته رو از همه قایم کنم خسته شدم... :)
هنوز پرده سینما هستش فکر کنم یک ماه دیگه با کیفیتش میاد الان کیفیت پرده فیلم اومده که به درد نمیخوره
چه خبره 20 صفحه من چجوری بخونم (sm81)
صب دانلود کردم امشب میبینم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا 5 مین زر نزنید من برسم...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفت حذف شد از لیگ آسیا (sm25)
(sm2)
(sm120) بقیشون هم قطعی نیس باید بررسی بشننقل قول:
(sm120) خوبیش اینه قرارداد روی هوا نبندن ...
غم مخور بخند عزیزم
این چه تگ کردن است (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سکوت لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز 15صفحه مونده(sm59)
تایپ کرده تازه اسم منم یادش رفت بنویسه (sm59)نقل قول:
گمج (sm2)نقل قول:
(sm30)
(sm30)نقل قول:
لاک پشتی میخونینقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرمنقل قول:
گرفتی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می کر وامج(sm51)نقل قول:
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم با دقت میخونم (sm59)