ولی زوچ مارسلو - کاروخال پتانسیل نابودی یه تیم رو دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی زوچ مارسلو - کاروخال پتانسیل نابودی یه تیم رو دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید یه چی میگیم یه چی میشنویی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه جرات نمیکنیم بگیم فلان بازیکنُ بگیریم همین که کسی رُ از دست ندیم برنده ایم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم پارسال رو حفظ کرده بودیم + یه خرید مثل کروس تیم میرفت واسه سه گانه (sm25)نقل قول:
چشم آب نمیخوره خامس مالی بشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خامس خیلی خوبه ولی به انخل بیشتر احتیاج داشتیم (sm25)نقل قول:
کاش برگزده(sm81)مثل روبن که برگشت(sm81)مثل اوزیل(sm81)نقل قول:
این پرز جاکش نگردو که باشگاش داشت مفت میدادش برنگردوند انتظار داری اوزیل و انخل رو برگدونه ؟(sm25)نقل قول:
اون پستایی که تکمیل بودیم فروختیم اون پستایی که نیاز داشتیم ذخیره ی باشگاه های بحران زده رُ گرفتیم(sm25)نقل قول:
تیم خیلی ناقصه (sm25)خدا کنه مثل پارسال من و تو اشتباه کنیم ولی امسال انجلوتی و پرز میرینن (sm25)نقل قول:
از آنجلوتی متنفر شدم دیگه....بیشتر از نداشتن اقتدار از مصاحبه هاش بدم میاد(sm50)نقل قول:
مردک بخار نداره بعد میگه فلانی به خاطر پول رفت(sm50)دیوث تو اگر عرضه داشتی کی تخم داشت اینا رُ بفروشه(sm50)
ولی یه حرفش خیلی خوشم اومد اینجا رئال است و نباید منت بازیکن رو کشید (sm25)نقل قول:
تو این یه سالی که گذشت یه شب رویایی ساخت 1000 شب کابوس وار (sm25)
پرز و انچلوتی یه سر با این تایپک بزنن حفتش استعفا میدن (sm2)
المان و فرانسه مدعی های یورو 2016
اگر رونالدو و بیل بگن خوشحال نیستیم دیدیم چه طو منت نمیکشن(sm59)نقل قول:
گوه خوردن بیان اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس و اسپانیا هم مربی خوب داشته باشن بد نیسن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیضه هاشونو میکشیم (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فلورنتینو پرز:برای حفظ دی ماریا بهترین پیشنهاد را به او دادیم/هیچ کجای صحبت های رونالدو عملکرد باشگاه را زیر سوال نبرده است/ آنچلوتی فالکائو را نمی خواست
دی ماریا عزیر ما بود. شناخت خوبی از او داشتم و برای او احترام خاصی قائل بودم. من هیچگاه در مورد بازیکن تیم خود به بدی صحبت نکرده ام
فلورنتینو پرز امروز در یک کنفرانس خبری به تجزیه و تحلیل عملکرد سالانه رئال پرداخت و به سوالات زیادی در مورد رئال مادرید نیز پاسخ گفت :
موضوع دی ماریا
من سال 2000 به رئال آمدم و در این مدت، بازیکنان زیادی جذب باشگاه شده اند یا رئال را ترک کرده اند. هر خرید و فروشی مطمئنا در جهت صلاح باشگاه صورت گرفته است.
دی ماریا عزیر ما بود. شناخت خوبی از او داشتم و برای او احترام خاصی قائل بودم. من هیچگاه در مورد بازیکن تیم خودم به بدی صحبت نکرده ام.حتی زمانی که آن بازیکن، باشگاه را به مقصد باشگاهی دیگر ترک کرده است.
به شما این را می گویم که زمانی که یک بازیکن هنوز از مدت قراردادش با باشگاه، چند سال دیگر باقیمانده، اما تقاضای خروج از باشگاه را می کند؛ نشان دهنده این است که خودش علاقمند به ترک باشگاه بوده است.
دی ماریا تقاضای مالی ای از ما داشت که باشگاه راضی به قبول آن نشد.ما قراردادی را به او پیشنهاد دادیم که بهترین قرارداد ممکن برای بازیکنی مثل دی ماریا بود.
اگر او این قرارداد را قبول می کرد؛ پس از رونالدو، بیشترین حقوق را از رئال دریافت می کرد. تصمیم دی ماریا یک تصمیم شخصی بود و کاری از دست ما ساخته نبود.اگر می خواستیم شرایط او را قبول کنیم باشگاه از لحاظ اقتصادی دچار ضرر فراوانی می شد و این یک ریسک خطرناک برای ما محسوب می شد.
کریس رونالدو
کریستیانو را به خوبی می شناسم. او بهترین بازیکن دنیاست و نقش حیاتی او در رئال مادرید غیر قابل بحث است.صحبت های اخیر او را شنیدم و با توجه به شناختی که از او دارم باید بگویم که در هیچ کجای صحبت های او، باشگاه رئال زیر سوال نرفته است. ارتباط من با او در سطح بسیار خوبیست و هیچ بحثی هم در آن نیست. او بهترین بازیکن دنیاست تا الان که چنین بوده و امسال نیز چنین خواهد بود
ژابی آلونسو
با ژابی هم ارتباط بسیار خوبی دارم.او خیلی صادقانه به نزد من آمد و از من تقاضا کرد که اجازه خروج از باشگاه را به وی بدهم.او معتقد بود که این مساله به نفع هر دو طرف است. چون با ژابی رابطه بسیار خوبی داشتم تقاضایش را قبول کردم.
در پست او ما تونی کروس را خریده ایم و همچنین ایارمندی را نیز داریم. ژابی تقریبا در سال های انتهایی فوتبالش است و دوست داشت تا این سال های آخر را در تیم دیگر و به خوبی بگذراند.ما هم تصمیم او را درک کردیم و بدان احترام گذاشتیم.
فالکائو
برای ما جذب فالکائو مهم و باارزش بود. اما ما در باشگاه باید یک تعادل اقتصادی را رعایت کنیم. در نهایت تصمیم گرفتیم که فالکائو را جذب نکنیم. ضمن اینکه در این مورد، نظر مربی تیم نیز برای ما مهم بود.
کاسیاس و معضل دروازه بان ثابت
در قسمت دروازه، هیچ بحث و جدلی نباید وجود داشته باشد. ما سه دروازه بان بسیار خوب داریم و این مربی تیم است که در مورد دروازه بان ثابت تیم، تصمیم نهایی را می گیرد. اگر قرار باشد من در این مورد نظر بدهم یک اشتباه بزرگ را مرتکب شده ام.دیه گو لوپس هم از رئال جدا شد چرا که یک پیشنهاد بسیار خوب برای او بدست ما رسید.
خدیرا
خدیرا حاضر به تمدید قرارداد با ما نشد و البته همانند دی مایا نیز با قاطعیت صحبت از ترک باشگاه نکرد. او می خواهد فصل خوبی با رئال داشته باشد تا فصل بعد بهترین باشگاه ها به سراغ او بیایند. او در مقابل سوسیه داد عالی بود و پس از آن نیز هیچکدام از پزشکان باشگاه خبری از مصدومیت او به ما ندادند. او وقتی به اردوی تیم ملی آلمان رفت به هیچ عنوان مصدوم نبود. در تصاویر هم مشخص است که خدیرا زمانی که بازی را ترک می کرد؛ هیچ مشکلی نداشت.
شروع بد رئال در فصل جدید
در رئال، بدست آوردن جام یک مساله طبیعی است. هر ساله تلاش ما در این است که باشگاه را به گونه ای تقویت کنیم که بتواند جام های بیشتری به نسبت سال قبل بدست بیاورد.در حال حاضر تیمی فوق العاده در اختیار داریم. هم من و هم شما به این امر معتقدیم.
درست است که دیگر دی ماریا و ژابی را در اختیار نداریم اما با این حال مقابل سوسیه داد، یک سی دقیقه جادویی را به نمایش گذاشتیم. اما پس از آن افت کردیم.
فکر می کنم این شکست تنها یک حادثه بود و مربی تیم این مساله را مدیریت خواهد کرد. هدف ما امسال، تکرار قهرمانی های سال گذشته و فتح لالیگاست و چنانچه کاپیتان ما کاسیاس گفته بود؛ امسال اوندسیما را می خواهیم.
فلورنتینو پرز در حال حاضر در یک کنفرانس خبری در حال تجزیه و تحلیل عملکرد یک سال گذشته باشگاه رئال مادرید، بخصوص در فصل نقل و انتقالات است. وی در جریان این نشست اعلام کرد که این باشگاه، به نسبت سال گذشته 38.5 میلیون یورو افزایش سود داشته و برای دهمین سال متوالی پردرآمدترین باشگاه اروپا بوده است.
رئال مادرید در فصل گذشته، 603.9 میلیون یورو درآمد داشته که درآمد ناشی از فروش بازیکنان نیز محاسبه شده است.به گفته پرز، رئال مادرید 10.9 درصد در مقایسه با فصل پیش سود بیشتری داشته است.
همچنین رئیس باشگاه رئال گزارش داد که بدهی خالص رئال در حال حاضر، 71.5 میلیون یورو است که به نسبت سال پیش، این باشگاه 19 میلیون یورو از بدهی هایش را کاهش داده است
پرس: نگه داشتن ديماريا ما را ورشکست ميکرد
خو دیوث اگه نمیرفتی 80 تا بریزی پای خامس، هیچ مشکلی پیش نمیومد (sm3)
باو دیماریا هم همین قیمت فروخت دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
120 نظر سنجی گذاشته کدام تیم بهترین عملکرد نقل و انتقالات رُ داشته؟
رئال با اختلاف 1% نسبت به بارسا دوم شد(sm21)
حقوق خامس حساب نیس؟ (sm120) ضمنا همه پول دیماریا که نقد گیرمون نیومد!نقل قول:
یعنی یکی پیدا نمیشه بیاد یه جایی معرفی کنه که برم گلها رو با کیفیت full hd دانلود کنم؟ (sm102)
اولین حاشیه بالوتلی در لیورپول؛ لگد به سر بازیکن حریف و درگیری لفظی با داور در دیدار دوستانه (sm70)
دی ماریا: رئال از من خواست در فینال جام جهانی بازی نکنم
دی ماریا عنوان کرد که هیچگاه درخواستی برای خروج از رئال ارائه نکرده است.
آنخل دی ماریا، هافبک منچستریونایتد عنوان کرد که رئال مادرید نمیخواسته او در فینال جام جهانی شرکت کند.
هافبک سابق رئال، با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و رکورد نقل و انتقالات انگلیس را شکاند. دی ماریا فصل گذشته به همراه رئال مادرید قهرمان کوپا دل ری و لیگ قهرمانان شده بود. همچنین در فینال جام جهانی نیز حضور داشت و حالا عنوان کرد که رئال درخواست کرده که او به دلیل مصدومیت در فینال حضور نداشته باشد.
او گفت: " ساعت 11 صبح فینال جام جهانی، نامه ای از طرف رئال مادرید به من رسید که از من درخواست شده بود در فینال بازی نکنم. بازی ساعت 16 برگزار میشد و من خودم را برای بهترین فرمم آماده میکردم والبته میدانستم که ممکن است مصدوم شود. به محض خواندن نامه، آن را پاره کردم. برایم مهم نبود، هر اتفاقی که قرار بود رخ دهد اهمیتی نداشت."
پرس روز گذشته عنوان کرد که دی ماریا درخواست خروج از باشگاه داده بود ولی ال فیدئو این موضوع را رد کرد و گفت: هیچگاه گفتم که میخواهم رئال را ترک کنم. باشگاه تصمیم گرفت که بازیکنان دیگری بخرد. من همیشه رابطه خوبی با هم تیمی هایم داشتم ولی هیچگاه ارتباطی با فلورنتینو پرس نداشتم."
رونالدو پس از خروج دیماریا، در مصاحبه ای به انتقاد از سیاستهای رئال در نقل و انتقالات پرداخت و دی ماریا گفت: " کریستیانو همیشه با من بود. او جنگید تا من در تیم بمانم. نمیدانم تا کی در مادرید خواهد ماند."
(sm50)
شزنی: مقصر نیمکت نشینی اوسپینا نیستم
شزنی عنوان کرد که تلاش میکند تا دچار افت نشود.
شزنی، دروازه بان آرسنال عنوان کرد که دیوید اوسپینا، دروازه بان دوم آرسنال دوست او نیست و او در نیمکت نشینی اش مقصر نیست.
دروازه بان تیم ملی لهستان فصل بسیار خوبی با آرسنال سپری کرد و باعث شد تا فابیانسکی، آرسنال را به مقصد سوانسی ترک کند.اوسپینا پس از عملکرد خوب در جام جهانی، از نیس فرانسه به آرسنا پیوست ولی از زمان حضورش، شزنی دروازه بان اول تیم بوده است.
شزنی در مصاحبه با Przeglad Sportowy گفت: " از اینکه شماره 1 تیم هستم، احساس اطمینان خاطر میکنم ولی میدانم که نمیتوانم بازی بدی پشت سر بگذارم. میدانم که انگیزه اوسپینا، نیمکت نشینی و دست زدن برای من نیست. او انسان خوبی است. از لحاظ ورزشی، او یک بازیکن مناسب در یک باشگاه مناسب است ولی من برایش احساس ناراحتی نمیکنم. فکر نمیکنم که او " دوست من" باشد، همانطور که در مورد فابیانسکی فکر میکردم. فکر میکنم که لوکاس (فابیانسکی) شایسته بازی کردن بود ولی نه با هزینه نیمکت نشینی من."
فک کن همچی مصاحبه ای لوپز میکرد...وای اسطوره ی تیم دوستش نیست(sm120)
شزنی عجب ادم چاکشی بود خبر نداشتیم (sm120)
جنگ سرد میان پرز و دی ماریا ادامه دارد. بازیکن آرژآنتینی در مصاحبه با رادیو آمه ریکا گفت :” حرفهای او را دیدم. برای این که دستمزدم به اندازه رونالدو باشد باید توپ طلا ببرم.” وی در ادامه گفت :” هرگز نمی خواستم از رئال بروم. هرگز این را نخواستم.” و در ادامه گفت :” در جام جهانی فقط به مسابقت فکر می کنم. نمی دانم روزنامه های اسپانیایی از کجا خبر می سازند. به هر صورت می گفتند که فروش من با 75 میلیون یورو برای اقتصاد رئال خیلی خوب بوده است و هزینه هایشان را جبران کرده است.”
دی ماریا در این باره که آیا دوست داشته در رئال بماند یا نه نیز گفت :” هیچ کس به من و وکیلم نگفت که بمانیم و به همین خاطر فکر کردیم که می خواهند مرا بفروشند.”
ال فیدئو در مورد روابطش با پرز گفت :” رابطه چندان نزدیکی با او نداشتم. وقتی قرارداد امضا کردم یا تمدید کردم هم او را ندیدم. ” و در مورد رباطه اش با هواداران گفت :” کاسیاس و راموس به من گفتند که تا کنون صدای تشویقی مثل صدای تشویق هواداران برای من در بازی مقابل اتلتیکو نداشتند. هواداران تا سرحد مرگ مرا دوست داشتند … اما این چیزها می گذرند. گاهی باید رفت و به سمتی دیگر نگاه کرد.”
دی ماریا، آنجلوتی را نیز مقصر نمی داند:” زمانی که کل دنیا می خواستند مرا بکشند به من فرصت داد. از او ممنونم. مرا در پستی دیگر در زمین قرار داد تا بتوانم در کنار بیل در ترکیب باشم. هیچ مشکلی با او ندارم . رابطه ام با او خوب است.”
وی همچنین افشا کرد که رئال در نامه ای رسمی خواستار بازی نکردن او در فینال جام جهانی شده است:” آنها یک نامه رسمی فرستادند. من سخت تلاش می کردم تا در فینال بازی کنم اما می دانستم که اگر بازی کنم به احتمال 90 درصد مصدومیتم تشدید می شود. اما وقتی آن نامه را دیدم آن را پاره کردم. با هیچ کس در باشگاه در این باره صحبت نکردم ، سابیا کسی بود که باید تصمیم می گرفت نه رئال.”
دی ماریا در مورد رونالدو گفت:” او همیشه در کنار من بود. نمی دانم تا چه زمانی دوام می آورد!”
دی ماریا در مورد رونالدو گفت:” او همیشه در کنار من بود. نمی دانم تا چه زمانی دوام می آورد!
یوگنو لوپز، مدیربرنامه های آنخل دی ماریا عنوان کرد که موکلش هیچگاه از رئال درخواست حقوق 8 میلیون یورویی نکرده است. هافبک آرژانتینی یکی از بهترین بازیکنان کارلو آنچلوتی در فصل گذشته بود و موفق شد لیگ قهرمانان و کوپا دل ری را به همراه سپیدپوشان کسب کند.با این حال، او با 75 میلیون یورو به منچستریونایتد پیوست و پس از پیوستنش، مصاحبههایی توسط او و پرس انجام میشود که دو طرف، حرفهای همدیگر را تکذیب میکنند.
مدیربرنامه های ال فیدئو در مصاحبه با کادنا کوپ گفت: " پیش از جام جهانی پیشنهادی از سوی رئال دریافت نکردیم. آنخل هیچگاه درخواست 8 میلیون یورویی نکرد و با حقوق پایین تر هم در تیم میماند با اینکه پیشنهادات بهتری داشت.
او تا سال 2018 قرارداد داشت ولی میخواست قراردادش را بهبود ببخشد که طبیعی است. آنها تونی کروس و خامس رودریگس را خریدند. این نشان از این بود که یک چیز درست نیست ولی خامس رابرای جدایی دی ماریا نیاوردند. آنها دو بازیکن کاملا متفاوت هستند. ما مذاکرات را شروع کردیم ولی رئال مادرید قصد نداشت هزینه ای کند.منبع صحبتهای من، حرفهای خودپرس است. آنچلوتی هر کاری کرد که دی ماریا بماند."
اینقد خبر از دیماریا نزارین (sm102)
نابودش کردین رفت (sm81)
پرز فاشیست خونخوار (sm39)
حمایت دوباره گواردیولا از استقلال کاتالونیا
پپ گواردیولا سرمربی بایرن فعلی بایرن مونیخ که سال ها برای بارسلونا بازی و مربیگری کرده و یک کاتالان اصیل محسوب می شود بار دیگر به دفاع از استقلال طلبی ایالت کاتالونیا پرداخت و در یک ویدئوی تبلیغاتی که به منظور حمایت از رفراندوم روز 9 نوامبر تهیه شده برای چند ثانیه جلوی دوربین از مردم ایالت کاتالونیا صحبت کرد. وی گفت : " در این لحظه غالب کاتالان ها می خواهند که در مورد اینده ایالتشان یک تثمیم درست و نهایی گرفته شود. کجا ؟ در آخرین بیانیه دمکراسی. در رفراندوم شرکت کرده و به استقلال رای دهید "
اینا واقعا میخوان جدا شن؟(sm120)
aliنقل قول:
دمش گررم عجب ادم با شعوری هستش با اینکه اصلا ایران نیست ولی از استقلال حمایت میکنه !!!!!!!!!!
(sm2)
از خودت نقل میگیری (sm70)
ژسنی بلافاصله به این گفته ها واکنش نشان داد و آنها را رد کرد:نقل قول:
"رسانه های انگلیسی باید داستان سازی رو متوقف کنند، در حالی که هیچ داستانی وجود نداره. من گفتم همواره برای لوکاس فابیانسکی متاسف بودم چون او دوست خوب من بود و شایسته بازی در تیم اصلی. این کمی متفاوت با این گفته است که "اوسپینا دوست من نیست و برای او دلسوزی نمی کنم" اینطور فکر نمی کنید؟ امروزه با وجود رسانه های اجتماعی، داستان های مزخرف شما بلافاصله نابود می شه."(sm120)
آنچلوتی خواهان جذب یحیی توره
با جدایی ژابی آلونسو و آنخل دیماریا، رئال میخواهد خط هافبک خود را تقویت کند.
کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید قصد دارد برای تقویت خط هافبک خود، یحیی توره، هافبک منچسترسیتی را به خدمت بگیرد.
پس از جدایی آنخل دیماریا و ژابی آلونسو، رئال در خط میانی بازیکنی جذب نکرد و آنچلوتی معتقد است که با این شرایط تیم به مشکل خواهد خورد. سرمربی ایتالیایی قصد دارد 75 میلیون یورویی که از فروش آنخل دی ماریا در اختیار دارد را برای خرید ستاره سیتیزن ها هزینه کند.
توره فصل گذشته عملکرد فوقالعاده ای با سیتی داشت و بهترین گلزن این تیم بود و موثر ترین بازیکن در کسب دومین قهرمانی در 3 سال اخیر بود. رئال همچنین قصد دارد برای تقویت خط دفاع خود، مت هوملس، مدافع دورتموند را نیز در اختیار بگیرد.
(sm120)
چه جالب(sm120)نقل قول: