یه وقت زشت نباشه
به هوس بازیه یه غریبه میگیم عشق ورزیدن
به دل نگرانی مادر میگیم
گیر دادن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
یه وقت زشت نباشه
به هوس بازیه یه غریبه میگیم عشق ورزیدن
به دل نگرانی مادر میگیم
گیر دادن ...
بعد میان مگن چرا توریست تو ایران کم میادش
بیچاره زنه ، با اون سنش مقعنه ای بهش دادن
انگاری میخاد بره مدرسه =))))))))))))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺍﺳﺘﺎﻥ ﺳﮑـــ.ﺴﯽرسول ﻭﺧﺎﻧﻢ ﺩﮐﺘﺮ(این خانوم دکتر جدید هستش امروز عاشخش شد)
.
.
.
.
رسول ﺭﻓت ﻣﻄﺐ خانوم دکتر ﺑﻬش ﺩﺱ ﺯﺩ
ﺍﻭﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﯾﺎﺩﺵﺟــ.ﻖ ﺯﺩ
ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺑﻮﺩ
مشکل مملکت جنــ.ده ها نیستن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مادر جــ.نده هان !
"دکتر شریعتی در حال زدن بنزین"
ﺍﮔﻪ ﺑﻼﻳﻲ ﮐﻪ ﺍﺣﻤﺪﯼ ﻧﮋﺍﺩ ﻭ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ ﺳﺮ ﻣﺎ ﺁﻭﺭﺩﻥ،
ﺭﺍ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺛﺒﺖ ﮐﻨﻦ،
.
.
....
.
.
.
.
.
ﻫﺰﺍﺭ ﻭ ﭼﻬﺎﺭﺻﺪ ﺳﺎﻝ ﺩﻳﮕﻪ،
ﺳﻪ ﻣﺎﻩ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺯﻧﺠﻴﺮ ﻣﯿﺰﻧﻦ
من هر روز ، از خونه که بیرون میزنم رو یه کاغذ مینویسم “ امروز قراره بمیرم ”
که اگه احیانا مردم، بگن یارو چقد خفن بوده، میدونسته !
پ.ن دیرو تو راه برگشت به انزلی بودم که یکی از دوستان بهم زنگ زد گفت صابر مغازه نیستی ، گفتم نه ، گفت نمیای ، گفتم نه امروز دیگه نمیام ، گفت قسمت جدید گیم آف ترانز رو گرفتی ، گفتم بنظرت وقتی مغازه نیستم چطوری گرفتم ؟ گفت حالا چرا عصبانی میشی ، گفتم یه حرفایی میزنی عادم به اینکه عادما کلا مغز دارن شک میکنه ...
حالا امروز اومد پیشم ، میگه دیروز که نبودی رفتم پیش پرهام گفتم گرفتی گفت من از صابر میگیرم ، رفتم پیش علی اونم گفت از صابر میگیرم تو اینجا نباشی هیشکی فیلم نداره ها ...
گفتم وقتی مردم یه پرده بنویسین " آنکه فیلم میداد رفت ... " حضار همه با هم قهقهه ...
بدبختی ینی دم در خونتون جشن باشه
صلی الی محمد
امام ما خوش آمد
همه با هم ...آها
شله
اون آخریا...
نیمه شعبان رو باید جشن گرفت چون تنها روزیه که هموطنام اجازه دارن از ته دل شاد باشن و جشن بگیرن
تابستونا که هوس سیگار زیر نم نم بارون زمستون میکنم چتر حاجی رو برمیدارم میرم زیر دوش آب سرد یه نخ ماربلو کــ.ون قرمز دود میکنم یییییک حالی میده که نگو!!!
اصن زندگی ینی همین لذت ها و دیوانگی ها
حاتم طایی با زنش حرفش میشد تهدیدش میکرد اونو هم میبخشه به گدای دم در
زن: مدت هاست به من نگفتى دوستم دارى؟
مرد خونسرد و در حال تاب دادن سبيلش:
موقع ازدواج مون بهت گفتم كه دوستت دارم. مطمئن باش اگه روزى نظرم عوض شد بهت اطلاع مى دم!
چه غریب ماندی ای دل
نه غمی، نه غمگساری
نه به انتظار یاری
نه ز یار انتظاری
--------------------
هوشنگ ابتهاج
استاندار گیلان اعلام كرد :
از عزاداراني كه براي عزاداري رحلت امام به سمت شمال راهي ميشوند ، خواهشمنديم حداقل از مايو مشكي استفاده کنند ... :|
دور از جونت... هزار ساله باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها مرگ است که دروغ نمیگوید!!!
صادق خان هدایت (sm127)
به دوس دخترم میگم بیا خونمون بهت عیدی بدم عزیزم
میگه باشه ولی فقط ســ.اک....
یعنی چی منظورش؟یعنی ســ.اک میاره که عیدی بگیره؟؟
یه سوالی از بچگی ذهنمو مشغول کرده
حلزوندو.دولشمیکشه رو زمین؟
زخم نمیشه !
دوستان جاتون خالی بودامروز فوق العاده شلوع بود بیرون و خیلی خوبه (sm42)
6 تا لیوان شربت خوردم 1 استکان چایی (sm2)
چه آماری میدادن ملت رفتیم تو کارشون تا ببینیم سعادتی نصیبمون میشه یا نه (sm126)
دختری به پدرش که از ازدواج او با خواستگار اتو کشیده اش ممانعت کرده بود می گفت: « تلافیش را سرت در میاورم!» و خودش را کشت. ولی تلافیش را در نیاورد: پدر عاشق صید ماهی بود. سه هفته بعد، روز یکشنبه به رودخانه بازگشت تا به قول خودش ماجرا را فراموش بکند. حسابش درست بود، ماجرا را فراموش کرد...
آلبر کامو
نوکرم صابر جان (sm111) طولانی بود نقلت دیگه نقل نگرفتم (sm120)
بازم میزارم آهنگ اون 1973 هم خیلی ملایم خوبه بعد این همه سال من هنوز گوشش میدم (sm127)
اینجا هم بشدت شلوغ بود بیرون از شدت شلوغی عادم خجالت میکشید برگرده بیاد خونه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی شربتاشونو تعارف کردن بر نداشتم ؛ لنتیا با یه شربت دادن میخواستن ثواباشونو بکنن برن بهشت حوریا رو بکنن ؛ من در حد توانم نذاشتم برن بکنن (sm2)
و آمارها بود که به نیت فلان فلان هی رد و بدل میشد (sm50)
یه عکس دسکتاپی زیبا (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.ن: پیش از باز کردن لینک قید حجمتان را بزنید
نگران منی که نگیره دلم
واسه دیدن تو داره میره دلم
نگران منی مثل بچگی هام
تو خودت میدونی من ازت چی میخوام (sm50)(کنت آبی به یاد مادر)
خیلیم آقایی (sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یه چی دیگست همونیه که من دوسش دارم ...
مخصوصا نقطه اوجش ...
stay with me . . . (sm50)
انقدر از شلوغی و آمار دادن تعریف نکنید
من اینجا فلجم دقت داشته باشید مریض اینجاست (sm25)
آهای مخاطب خاص دیگه همه چی دست شماست
چیزی که مهمه، طرز غذا خوردن، سلام و تعارف ، معاشرت، لاس زدن با زن مردم، رقصیدن، خنده های تو دل برو و مخصوصاً پرروئی را یاد بگیر. دوره ما این جور چیزها باب نبود، نان را به نرخ روز باید خورد...
صادق خان هدایت
تعدادى از رازهای خونه داری
.
وقتی دارید یخ بر میدارید،
اگه یک یخ افتاد،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با پا بزنین بره زیر یخچال!!!
.
و
اگه رو فر ش یه پارچ آب ریختین...
در کمال خونسردی یه بالش بزارین روش تا خودش خشک شه
و
اگه نمک ریختین
دیگه خودتون میدونین که! با دست بزنین پخش وپلا شه
و در آخر
اگه فلفل ریختین،
اینجا چون بو میده باید ترکیبی عمل کنید
اول بزنید پخش و پلا بشه بعد دو لیوان آب بریزین روش ، بعد بالش بزارین روش
تا نکات خانه داری دیگر خدانگهدار
صابر آهنگی که دادم رو گرفتی ؟
رسول جات خالی بود تو بیمارستان ( منشی های ناز ، دکترهای ناز ) (sm51)
آره گرفتم دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار روزبه بمانی و علیرضا افکاری (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اعتقادات دوستان رو نمیدونم اما اینجور چیزا منظورم همین موعود اینارو ک*ص شعر محض میدونم کلا نزری میدن یا هرچی نمیخورم میگم این درست نیست وقتی من قبول ندارم کارشون رو و مسخررشون می کنم حالا بیام غذا میدن بگیرم....اما امروز خیلی شلوغ بود اصلا دسته خودت نبود از هرجا میوردن جلو روت ما هم دیگه با دوستان بودیم مجبور شدیم(sm120)نقل قول:
شعرش خداست (sm50)نقل قول:
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق
ک-ی-ر تو این زندگی
تو 5 ماه 10 میلیون تومن پولی که 11 سال با بدبختی و جون کندن جمع کرده بودم دادم واسه دکتر و بیمارستان
(sm77)اول اینکه زندگیزیباست بستگی به دیدت داره همه روزای بد و خوب دارن....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما از پول خودت دادی بیمارستان پس پدرت چی؟ مگه خانوادت نیستن؟
واسه من که زیبا نبوده و نیست و نخواهد بودنقل قول:
من کلا تنهام کسی رو ندارم ...
(sm10)(sm127)
(sm27)
خانوادت در قید حیات نیستند؟نقل قول:
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که خواننده یه تنه ریده به همه چی ... (sm172)نقل قول:
نقل قول:
اجرت با حوری موریا (sm70)
ای بابا ای بابا (sm172)نقل قول: