من که حال نکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
من که حال نکردم
احترام به نظرت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار آهنگو گوش دادم اینقد موسیقیش گیراست و صداش یه حالی داره که اصلا نفهمیدم متن ترانه چی هست
اعصابم به هم ریخت هی بر می گردونم عقب که ترانه رو گوش بدم اما نمیشه(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)(sm178)
(sm118)
فوق العادستتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
همین
لباس شادمهر هم عوض شده بالاخره.مشکی با شلوار پارچه ای نپوشیده
به به چقدر خوبه این کار... خیلی عیدی خوبی بود. ایشالله سال 2015 مال ما شادمهریاس ....
آهنگ فوق العاده .. ویدئو فوق العاده تر بود. مرسی سینارت
(sm118)(sm118)(sm118)
سال 93 عالی بود(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی تر شدش(sm127)
خیلی وقت بود منتظر همچین سبکی از شادمهر بودم
دلم واسه این لحن خوندنش تنگ شده بود
مرسی شادمهر نازنینم
.
.
آقا داستان ویدیو رو اگه کسی فهمیده یه توضیح بده!! من هیچی نمیفهمم!!!!!
برادر امروز سال 94 هستش نه 93 (sm25)(sm142) پس یعنی اهنگ تو سال 94 اومده (sm25)(sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاثیرات اهنگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی جدی 94 شدش هاااا :|
یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی(sm127)
به نظرم مفهومی شبیه به موزیک ویدئو انتخاب داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamidR69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قایقی که دختره توش هست تو آب نیست و شناور هم نیشت که اگه قایق نماده فرده عاشق باشه یعنی عاشق و معشوقی که رابطشون مشکل داره .بعد دختره قایق رو که همون عاشقش باشه ول می کن و به عشق آب میره اما همین آب در نهایت قصد غرق کردن دختر رو می کن و دختره به یه جای امن پناه می بره که نا خواسته ( چون عقب عقب میره و پشتش رو نگاه نمی کن می گم ناخواسته) دوباره به سمت عشق قبلیش میره و امنیت پیدا می کن
بنده امسال رو سال شادمهر و طرفداراش همدلی و همزبانی نام گذاری میکنم (sm178)
سال همدلی و همزبانی مردم و شادمهر:))
آلبوم خوبی تو راههنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر انصافا این عکسا چیه بالای سایت بابا شادمهرو بزار
بنر شادمهر بکوب رو header سایت :-)
بچه ها من هنوز تو شوکم..هنوز دانلود نکردم..از ماهواره هم پخش شده.سبکش چجوریاس؟ نظر کلیتون چیه در موردش
از نظر ما شادمهریا بی نظیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چ سبکیه؟ از ماهواره هم پخش شده؟
تقریبا سبک خود شادمهر ملودی خوب تنظیم شادمهر
حتما pmc پخش میکنه
خب چرا دانلود نمیکنی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
!
منظورم تو سبک کدوم آهنگشه
شادمهر - گُمِت کردم
آهنگ و تنظیم شادمهر
ترانه سرا مهدی ایوبی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای لحظه هامی توکجای زندگیمی تو
که هر جارو بگی گشتم
به جای زندگی کردم
پی دیوونگی گشتم
پی دیوونگی گشتم
نگو دل کندن آسونه
که من اصلا نمیتونم
اگه حالم رو میپپرسی
جوابش رو نمیدونمکجای زندگیمی تو
که من میگردم و نیستی
یه روزی مطمئن بودم
پای حرفات وایمیستی
تو هر جارو بگی گشتم
که شاید باز پیدا شی
به عشقت زنده موندم کاش
هنوزم عاشقم باشی
هنوزم عاشقم باشی
هنوزم عاشقم باشی
من از وقتی گمت کردم
شبو روزم زمستونه
هوای هر جا صاف باشه
هوای خونه بارونه
هوای خونه بارونهمن از وقتی گمت کردم
تموم رویاهام گم شد
تو چی میدونی از اونی
که قصش حرف مردم شد
که قصش حرف مردم شد
که من میگردم و نیستی
یه روزی مطمئن بودم
پای حرفات وایمیستی
تو هر جارو بگی گشتم
که شاید باز پیدا شی
به عشقت زنده موندم کاش
هنوزم عاشقم باشی
هنوزم عاشقم باشی
هنوزم عاشقم باشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کنم؟ نزاشتم به سی ثانیه برسه چند کیفیت دانلود شد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی با وجود مارکت ضعیف فعلی ایرانی چه در داخل و چه در خارج شادمهر نباید این آهنگ پخش میکرد . فکر میکنم تنها رو ویدیو زمان گذاشته شده ...
این دوتا که خودش باشه کار خوب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بهونه های الکی شروع شد
دمت گرم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر هم احترام بذاریم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چشم ولی بخدا زوره شادمهر آهنگ ب این توپی بده اونوقت خیلیا ک چشم ندیدنشو دارن بهونه های الکی و چرت میگیرند
این آهنگ برای چندین سال پیش هست حدود 3 سال قبل ، باید رو تنظیم و ملودی بیشتر کار میشد . طرفدارای شادمهر موسیقی رو میفهمن مثل خیلیا نیستن که خوانندهاشون رسما نوحه میخونن یا فالش میخونن ولی باز تعریف میکنن. میدونم این آهنگ حس شادمهری داره و خیلی وقت بود دنبال این حس بودیم ولی رو ملودی و به خصوص تنظیم جای کار بیشتری هست.نقل قول:
در کل باید از موسیقی لذت برد شاید من توقعم از شادمهر بالاست و سخت گیری میکنم...
بیخیال خوش باشین . شبتون خوش ...
اگه اشتباه نکرده باشم چند ساله شما رو میشناسم اینجا همیشه تحلیل هاتون خوب بود(sm10) ولی انصافا اهنگ توپیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا زیاد با اهنگ حال نکردم
قشنگ فاصله داره با بهترین کارای شادمهر
بله یه دوران طلایی داشت موزیک باران بیشتر فعال بودم.نقل قول:
شادمهر دم مسیحایی موسیقی داره وجودش تو هر کاری کاریزما محسوب میشه. شادمهر قله موسیقی عامه پسند ماست برای همین با هیچ کس مقایسه نمیشه. با همین آهنگ هم تفاوتش با بقیه مشخصه. من هم با توجه به سطحش نقد کردم.
با شما موافقمنقل قول:
اگه کسی واسه اولین بار با این اهنگ شادمهرو بشناسه به نظرش عالی هست این اهنگ ولی واسه من و شما و یه سری که شادمهرو از هر نظر زیر ذره بین گذاشتیم و شادمهرو بالاتر از همه میبینیم همچین کارایی واسه شادمهر یه کار معمولی هست که البته همین کار معمولی تاپ ترین اهنگ در مقایسه با سایر خواننده هاست.البته ویدیو محشر بود
از نظر من آهنگ معروف معمولی بود نه ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب همگی خوش
همگی شادمهری باشید(sm127)