Shutter 2004 (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
Shutter 2004 (sm27)
دیروز فرستادن رسید بت میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملک جمشید مجنون شد(sm60)
چه خبر؟؟؟ چیکار کردی ؟؟؟ (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
150 تومن کتاب سفارش دادم تخفیف 15 درصد خورد شد 130 تومن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست سفارشی زده بود 3 تومن همونو زدم (sm120)
پست 3 تومنی هم مگه داریم؟ نکنه زنگ بزنن بگن 8 تومن دیگه باس واریز کنین (sm120)
آره که داریم چرا نداشته باشیم فقط یکم دیر تر میاد 5 روز طول می کشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم وسواسی کردی(sm70)
من هیچ پیجی باز نکرده برا خودش دائم کیلوبایت میندازه
کلا 3 دقیقه اومدم باران 3 بار پیج باز کردم 283 ارسال 664 دریافت داشته
(sm70)واس تو چقد میندازه؟
(sm120)چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشتاز زده بود 30 هزار تومن سفارشی 3 تومن
انگار ما سر گنج نشستیم
فاگوزیست 1 و2 هر کدوم چن صفحس؟(sm128)
جاذبه داره نه؟ بگیرم بخونم ظرف 2 ماه تابستون (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کدوم 400 صفحهنقل قول:
چه کتاب هاییی خریدی ؟؟ (sm132)
نقل قول:
1-عربی تخته سیاه
چون سرچ کردم خیلی توصیه کردنش برا کسایی که هیچی بلد نیستن کلا یادشون رفته (sm120)
2- فاگوزیست 1 و 2
3- شبقره زبان (sm120)
4-کتاب درسی شیمی و زیست پیش
5- تست های جامع خیلی سبز زیست
البته مرحله بعد باید یه سری دیگه خرید داشته باشم منتظرم چاپ 95 بیاد شیمی مبتکران یه سری کامل بگیرم (اول مهر میاد ایشالا دیگه؟ (sm70))
عربی هم باس سفید بخرم(sm120)
فیزیک گاج 94 دارم
زیست هم تخته سیاه 94 دارم
تخته سیاه 94 برا زیست خوبه یا بد؟؟؟ اگه خوب نیست مرحله بعد باس زیست گاج یا خیلی سبز بخرم درسته؟
ادبیات هم نگاه کردم 5-6 تا کتاب و کتابچه قرابت معنایی و . .. بهم دادن همونا خوب به نظر میاد
ریاضی خیلی سبز دارم همون برام خوب به نظر میرسه یکم نگاه کردمش خیلی جذابه(sm51)
احتمالا دینی هم باس بخرم گاج قدیمی دارم باس 95 بخرم شایدم نخرم بعدش دیگه تکمیل میشه (sm128)
رسول (sm19)(sm19)
آقایی کردی(sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بیا یه نظری بده
تخته سیاه زیست آره خوبه 94 ویرایش کامل شد فعلا همین کفایت می کنه تست هاشو بزن تموم که شد جامع گاج یا مهر و ماه بخرنقل قول:
شیمی مبتکران همین الانشم مناسبه چاپ 95 فقط کنکور 95 بهش اضافه میشه تغییرات کتاب درسی مال پارسال بود که تو چاپ 94 اعمال شده
واسه عربی هم همون تخته سیاه کفایت می کنه فعلا اگه وقت برای تست های بیشتر داشتی عربی سفید خوبه
واسه زیست تست زیاد بزن هر کتاب تستی که تموم شد یکی دیگه بخر
تست زیست هم قواعد خاص خودش رو داره که در پست بعدی میگم بهت
ریاضی خیلی سبز عالیه سطحش هم بالاس واسه تو که رشته ات این بوده خیلی خوبهنقل قول:
دین و زندگی اگه چاپ 92 قدیمی تره بخر وگرنه همون خوبه
و اما زیست !
اول از همه باید کتاب آموزشی که همون فاگوزیست هست رو خیلی خوب و با دقت بخونی توصیه میشه کمتر از 2 دور بیخیال نشی
بعد بری سراغ تست ! ( دو روز بعد از مطالعه ) اوایل نمیخواد زمان بگیری فقط سعی کن درست حلش کنی حالا هر چقدر که زمان ببره عیبی نداره بعد از تست زدن حتما حتما پاسخ تشریحی رو بخون حتی اگه جواب درست داده بودی
بین پاسخ های تشریحی اگه نکته ی جالب و سختی دیدی یه جا یاداشت کن و در طول سال این یاداشت هارو مرور کن
الان رفتم دین و زندگی پیدا کنم پیداش نکردم (sm2)
یه کشف جدید (sm2) زیست 1 و 2 و پیش ، در یک نگاه هم بهم دادن چاپ 93 اون چطوره؟؟؟؟
کتاب های کانون مفتشون هم گرونه (sm59)نقل قول:
من که هیچی بلد نیستم از کجا بدونم کدوم نکته مهم بوده اخه(sm81)نقل قول:
کانونه؟؟؟؟ (sm2)نقل قول:
تموم شد هر چی کانون باشه برا من اینه (sm3)
سوالی که دیدی پیچ و تاب داره و ترکیبی هست همون نکته داره ! الان سوالات زیست کنکور جوریه مثلا متن سوال مال فصل دوم سال دوم ! گزینه 1 فصل 1 سال سوم ! گزینه 2 فصل 8 سال چهارم ! گزینه 3 فصل 4 سال سوم ! گزینه 4 فصل 10 سال سومنقل قول:
بقیه اصحاب هم تگ کنید (sm2)
امسال قبول نشید باس با من و رسول درس بخونید(sm2)
تاپیک کنکوری های 96 میزنیم (sm2)
سطح کتاباش خیلی پایینه واسه همینه تو بازار عقب افتاده و فروشی ندارن ! کتاب هاشونو به زور به خیک شرکت کننده های آزمون هاشون می بندن (sm2)نقل قول:
(sm60)نقل قول:
فردا کنکور میدی یا انصراف کامل؟
منم دارم فردا منتها ساعت خوابم برعکسه چطور امشب بخوابم(sm60)
(sm50)
یک مشت حرامزاده (sm3)نقل قول:
ریدین به سابقه و وجهه مجمع با این کتاب درسی بازیتون
میریم یه کیک و ساندیسی میخوریم (sm2)نقل قول:
جهان خود را ارتقاء دهیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک 96 بزن جان رسول(sm2)نقل قول:
بریم اینجا رو خراب کردیم صاحبش اومد (sm2)
فاگوزیست
یه نوع سبکه؟(sm59)
از این ور جوان جوان میکنه جوان عنقلابی و کوفت و زهر مار از این ور هی این اسکلتا رو ابقا میکنه
یا بحث کنکور یا بحث خاله ها ! خودتون انتخاب کنید (sm59)(sm2)
...
برم اینو نگاه کنم
Hardcore Henry (2015) BluRay 720p
زیبا ...
به فکر زمین خوردن کسی نباش به خاطر نداشته هایت
هر کسی شانس پرواز کردن و به زمین خوردن را ندارد
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد دانلود های برنامه ی تماشا (sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذالین بلم من ، بذالین بلم بذالیننننننننن بلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم من
علی دایی در حمام در حال خواندن آهنگ بزارین برم من (sm2)