نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
(sm59)
آره دارم دانلود میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند جان خوندی داش میثم میخواد کلیپ بزاره(sm51)
نترس هیچی نگفتیم ازت داری با دقت میخونی (sm70)
(sm98) من از Hajimahdi یاد گرفتمنقل قول:
اون موقع یاران نمیشناختم اصلا
(sm2)وای از عمر تلف
وای از خرارسالی های بیهوده
(sm217)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm168)
(sm50)
این چی میگه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
بذار میثم من نمیرسم با این وضع (sm50)
صابر جان دی شب . . . !؟ (sm2)
والا اینو بگو گفته از اول قرار نبود جای خردادیان بگیرم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشو خراب کرد و آبروی ما را برد هر کی باش بدل هر کی باش قیافه گرفتن نداره حالا من شبیه مسی هستم برم پیشش تحویلم بگیره صد تا بدل داریم الان که بزودی بدل صابر بیاد انجمن بگه من ژقی هستم (sm59)نقل قول:
تموم شد (sm50)
خسته نباشی پهلوون خدا قوت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عمو صابر چووونت پاره شد بابت کاورا ۴۵ صفحه(sm10)
(sm228)
تولید حرفه ای فرنگیاس دگه(sm50)
(sm120)
صابر جان کما 2 و 3 را با کیفیت اورجینال flac داری؟
سلام محمد حسین آلبوم کما 1 از حمید عسکری سی دی ارجینالشو داری؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام سینا جان نه ندارمش کیفیت 128 دارم بدجور دنبالشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دنبالش هستم گیرم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط کما 3 Wav
نمیدونم چکار کنیم گیرممون بیاد چقدر درخواست داریم کما 1 و 2 و 3 کسی نیست با کیفیت داشته باشه (sm81)
3 رو دارمنقل قول:
میتونی بهم بدی کیفیت flac داری ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمستان 85 منتشر شد
ازش ایمیج میگیرمنقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
(sm50)
(sm50)
حتما خبر بده (sm10)
(sm50)