(sm120) فیلم کره ای خیلی دوس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120) فیلم کره ای خیلی دوس دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمین پیشنهادای تو چی بود(sm120)
الی 2تا سریال به پیشنهاد تو گرفتم .. یکی twin peals یکی هم outllander.. امیدوارم که خوب باشن(sm120)
همین rectify جمعه داره میاد برو دو فصل اولشو ببین بروز باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این یکی غمگینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکستر توش بازی میکنه که(sm120)
(sm2)تو پاشو برو همون mom اون یکی چرته چی بود لولک بولک همونا رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بازی britt robertson رو هم باید در سریال الی در نظر گرفت (sm59)(sm19)
من bates motel با following رو گفتم (sm120) دومی همین فصل سه کنسل شد :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اذان (sm172)
ایناره واسه ارشیو میگیرم .. دیگه مجبورم (sm120) روز اول شروع کردم الان شده 90تا (sm120)نقل قول:
این چی بود ؟ (sm2)
دومی انگار داستانش جالب بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]