بچه ها با هم دوست باشید (sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها با هم دوست باشید (sm132)
معدلم 20 شد تموم
(sm137) (sm90)
(sm137)
(sm185)
(sm2) دوست عزیز درک کن من یک خبرنگارم ، همه منو میشناسن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع اون سریم توضیح دادم که منم عین خودت چند سال عضو اونجا بودم ، خیلیام تو رو میشناسن .الان بریم با یوزرت یه کامنت بزار ببینم میشناسنت یا نه (sm2)
من نمی دونم قضیه چیه ولی تو این منم نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه :|
ویندوز ۱۰ با تاخیر عرضه میشود
اخبار منتشر شده حاکی از آن است که احتمالا ویندوز ۱۰ تا اواخر ماه جولای عرضه نخواهد شد.
مایکروسافت پیش از این اعلام کرده بود که ویندوز ۱۰ در تاریخ ۷ مرداد به بازار میآید.البته قرار است ویندوز ۱۰ در چند موج آپدیت شود و در تاریخ اعلام شده همکاران مایکروسافت و
متخصصان میتوانند آن را دریافت کنند. اما باقی کاربران برای دریافت نسخه جدید ویندوز باید کمی صبر کنند.
بی ادبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم ..(sm19) چه 20 ...چه 10 تو تاج سری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
باشه تو این من هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فکر هیچی نباش (sm50)