هارد رو یارو گفت مشکل ترنسلیت داره حالا گرف ازم گف ببینم شه میکنم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
هارد رو یارو گفت مشکل ترنسلیت داره حالا گرف ازم گف ببینم شه میکنم ..
حرفش کاملا از روی بی سوادیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ssd میزنم رو لپ تاپ اینم اگه درست بشه براش باکس میگیرم ژا هارد اکسترنال استفاده میکنم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گف فاتحش خونده س ..
من با این خیلی مشکلات حل کردم برنامه قدریه ولی باید یه خورده باهاش کار کنی تا دستت بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد قیمتای این سایته خوبه عجیبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترجیح میدم گرونتر بدم ولی همون لحظه دستم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمت کشیدی اینو که عمه ی منم بخواد بدسکتور بگیره نصب میکنه ..
من چون دیتا برام حیاتی بود خیلی روش ور نرفتم وگرنه خودم میخواستم خیلی کارها میشد با بوت کرد مثه همین برنامه ..
تو فک کردی همیژو کشکیه دستگاه دارن هاردو میبرن زیرش ..
(sm115)