چخ چخ سگه چخ سگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چخ چخ سگه چخ سگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm42)(sm30) بیا بشین روش سلفی بگیر (sm2)(sm151)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران دیوث گلابی مگه آلاسکا تگت نکرد گفت پاسخو باش ؟! (sm39) هوی کجا رفتی بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه (sm2)(sm39)(sm30)
میگه پس من چی بیا بش بده (sm81)(sm2)
شما هم کارت خیلی درسته علیرضای عزیز (sm19)(sm134)(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عشق دومم هستی یه وقت ناراحت نشی که اولی نیستی آخه اول هادی دلمو برد (sm30)
ولی یه چی میگم ناراحت نشیا (sm120) یه کوچولو مغرور هستی علیرضا چیزی به دلت نیستا ولی مغروری یه کم (sm128) خب من از همین لحظه فرار کنم برام بهتره (sm155)
نه (sm21)اصلا مغرور نیست (sm50)
داشتم انگور ریش بابا میخوردم جاتون خالی خیلی شیرینه فقط خیلی تخم داره (sm2)نقل قول:
چرا یه کم هست نمونه ش همین تشکر 0 (sm30)نقل قول:
اه اه بدم میاد .. انگور فقط کشمشی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کشمشی یه چیز دیگست (sm127) حیف فقط یه مو کشمشی توو حیات مون داریم اونم انگورش تموم شد الان فقط ریش بابا داریم خیلی دونه هاش بزرگه و شیرین بدیش همین تخم هاش هست خیلی دارهنقل قول: