civlhv nd,,ki(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
civlhv nd,,ki(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر كاري كردم تو پست قبلي فارسي نشد عجبا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیورپولی کثیف کجایی ...
زهرمار دیوونه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
گفته بودی که بیایم چو به جان آیی تو
من به جان آمدم اکنون تو چرا می نایی ...(sm181)
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی
حوصله م سر رفته (sm81)
اولا من تبریزی نیستم ا.غ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما الان بیکارم باید به فکر جیب باشم سوما مادرزن خودمه دوست دارم (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکاری کنی من دوست دارم مامیییییییییییییییییییییی ییییییییییی(sm2)
چون میدونم دوست نداری من دست به جیب بشم نونم نمیارم اونم خودت بخر سفره پهن کن که مردم از گرسنگی دست پخت مادرزن یه چیز دیگه است(sm51)
ببین چقدر نت و سیستم هم به فکر دوماد مادرزن هست که نمیخواد بینمون جدایی بی افته خودش سانسور میکنه(sm2)(sm2)نقل قول:
تو خودتو قاطی نکن(sm39)مامییی خودمه هرچی بگه حق داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن دخدرم منم حوصله ـم سر رفته (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
دَدی بیا یه کاری بکنیم خب (sm172)
پس کجایی هستی گ.د؟ (sm70)نقل قول:
خب چیکار مثلا دخدریم؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق ...
نوید بیا به یاد قدیم بریم حکم بازی کنیم
نقل قول:
گل یا پوچ خوبه؟ (sm132)
دگر شمع میارید که این جمع پراکندنقل قول:
دگر اود مسوزید کزین بزم صفا رفت ...
بعد از ظهری با صابر یه دست زدیم با یه عده بی تربیت آخر باختن فحش دادن رفتن فعلا حسش نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تست آواتـــــــــــــــار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جان مترجم(sm19)نقل قول:
منم(sm74)نقل قول:
خدا آخر و عاقبت منو با تو بخير كنه (sm2)نقل قول:
نت و سيستم (sm39)نقل قول:
اي كوفت (sm2)نقل قول:
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (13 کاربران و 6 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
بنوشان یارا از آن می مارا
که در جان مشتاقان شرار اندازد ... (sm118)
بچه سوماليايي داشت از گشنگي ميمرد
بهش ساقه طلايي دادم خورد از تشنگي مُرد
خوشگلهنقل قول:
ﻓﻮﺍﯾﺪ لب گرفتن (sm132)
1) لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ ﺩﺭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﮔﺮﺩﺵ ﺧﻮﻥ ﺑﺪﻥ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺐ ﺭﺍ ۱۱۰ ﺿﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻫﺪ.
2)ﺑﻌﺪ ﺍﺯ لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ، ﺭﯾﻪ ﻫﺎ ﻓﻌﺎﻝ ﺗﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯼ ﺭﯾﻮﯼ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
3)ﺑﺮﺧﯽ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﭘﺰﺷﮑﺎﻥ ﻣﻌﺘﻘﺪﻧﺪ لب گرفتن ﯾﮏ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﺍﻧﻪ ﺍﺯ ﭘﻮﺳﯿﺪﮔﯽ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﻫﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺗﺮﺷﺢ ﺑﺰﺍﻕ ﺍﺳﯿﺪﯼ ﺩﻫﺎﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﭘﻮﺳﯿﺪﮔﯽ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﺪ.
4)لب گرفتن ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﮐﺎﻫﺶ ﺩﻫﻨﺪﻩ ﺍﺳﺘﺮﺱ ﺑﺎﺷﺪ.
5)ﺯﻭﺝ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺻﺒﺢ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﯽ ازﻫﻤﺪﯾﮕﺮ لب میگیرن ۵ ﺳﺎﻝ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻋﻤﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ.
6)لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺩﺭ ﻓﺮﺩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺣﺲ ﻗﺪﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﺩ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻭﯼ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
7)لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺳﺮﻋﺖ ﺳﻮﺧﺖ ﺳﺎﺯ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺩﻫﺪ.
8)لب گرفتن ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺗﺮﺷﺢ ﻫﻮﺭﻣﻮﻥ ﮐﻮﺭﺗﯿﺰﻝ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﺗﻨﺶ ﻭ ﺍﺳﺘﺮﺵ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﺣﺲ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺑﺨﺸﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﻓﯿﻦ ﻣﻨﺘﻘﻞ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
9) ﺩﺭ ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ ﻋﻀﻼﺕ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﺩﺭ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺍﺯ ﺍﻓﺘﺎﺩﮔﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﺻﻮﺭﺕ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺷﻮﺩ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﭘﻮﺳﺘﯽ ﺻﺎﻑ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﺍﺷﺑﺸﻦ.
10)لب گرفتن ﺑﺮﺍﯼ ﻗﻠﺐ ﻣﻔﯿﺪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺩﺭ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﻗﯽ ﻣﻔﯿﺪ ﻭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﮐﺎﻫﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ ﻭ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﻣﻔﯿﺪ ﺑﺎﺷﺪ.
11) ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ لب گرفتن ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺯﻧﺎﺷﻮﺋﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺩﯾﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﻌﺪﻩ، ﻣﺜﺎﻧﻪ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺭﻧﺞ ﻣﯽ ﺑﺮﻧﺪ.
12)ﺩﺭ ﻓﺮﺍﯾﻨﺪ لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ ﺁﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻫﺎﯼ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺩﺭ ﺑﺰﺍﻕ ﺩﻫﺎﻥ ﺗﺮﺷﺢ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ، ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺰﺍﻕ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﯾﮏ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﯿﻬﻮﺷﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺗﺴﮑﯿﻦ ﺩﺭﺩ ﮐﻤﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
13)لب گرفتن ﻃﻮﻻﻧﯽ ﻣﺪﺕ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭ ﺗﺮﺷﺢ ﺍﮐﺴﯽ ﺗﻮﺳﯿﻦ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺁﻥ ﮐﺎﻫﺶ ﺍﺿﻄﺮﺍﺏ ﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﺮﺧﻮﺷﯽ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺳﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﻣﺎ ﺑﻮﺳﻪ ﻫﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺩﺭ ﺭﻭﺍﺑﻂ ﺯﻭﺟﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪ ﻧﺤﻮﯼ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻟﺐ ﺩﺭ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﺎ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻣـﺘـﺄﻫـﻞ ﻫـﺎ ﺣـﺎﻻ ﺑـﺮﯾـﺪ ﺗـﺎ ﻣـﯽ ﺗـﻮﻧـﯿـﺪاز ﻫـﻤـﺴـﺮﺍﻧـﺘـﻮﻥ لب بگیرید
ﻣﺠﺮﺩ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﻦ ﺑﻪ ﺍﻓﻖ ﺧﯿﺮﻩ ﺑﺸﻦ (sm70)
سر جلسه امتحان، مراقب زن اومد جلو گفت: لای پات چی داری ؟!
منم گفتم کیــ*ر !
هیچی دیگه، برگمو گرفت پاره کرد، فک کنم از اینکه کیــ*ر و با خودم آوردم سر جلسه ناراحت شد !!!
حالا موندم واسه امتحان بعدی کیــ*رمو پیش کی بزارم(sm2)
میتونیم مشاعره کنیم (sm132)نقل قول:
تازگیا خیلی شیفته ی لانا شدیا (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)(sm88)(sm1)
نقل قول:
اره خوبه قبوله (sm132)
از قدیم دوسش داشتم چهره ش به دلم میشینه . آرومه بی نهایت(sm127)
قِشِنگِ (sm120)نقل قول:
: پیج مشکلات جنــ*سی در افغانستان :
با سلام
مَه جومعه میباشم یک وقت است
با خواهرَ شنبه پس خاله خود رفيق میباشم.
در این مدت اورا بارها از كان و *** جفتي کردم .
حال او بچه بر شكم میباشد.
بر من کمک کنید مرا به نیکی ارشاد کنید .
هی شعر و *** بر من هديه ندهید.
.
حالا جواب افغان ها :
۱: وای بر تو جومعه در دین ما این چیزها صلاح نمیباشد
تو از دین خروج کردی کوسکش
.
۲: مادرته گایــ*یدن کردم. آبستن میباشد؟
نام بچکه چه گذاشتی؟
.
۳: مادر برخطا، وقتی حال میکردی چرا یک تعارفی بر ما نزدی کوسکش ؟حال کمکت کنیم ؟
بیا کیــ*ر مرا تا ته خوردن کن.
.
۴: بگذار بَچَه بدنیا بیاید اورا بر طالبان فروخته کن. پولت گرفته کن
.
۵: به مقدار دو مشت ناس بر اب خیسانده کــ*ون خمیر انرا بر کوسش بگذار هر دو روز یکبار انرا تکرار کوو اگه این عمل پاسخ نداد به تخموم
.
۶: از راهی دور امدی با زنی کول امدی
خسته نباشی مانده نباشی
.
یعنی دهنتون سرویس ک داشتین با لهجه خودش خوانده میکردی :)))
(لطفا با لهجه خوانده شود)(sm30)
یاد من باشد فردا دم صبح
جور دیگر باشم
بد نگویم به هوا، آب ، زمین
مهربان باشم، با مردم شهر
و فراموش کنم، هر چه گذشت
خانه ی دل، بتکانم ازغم
و به دستمالی از جنس گذشت ،
بزدایم دیگر،تار کدورت، از دل
مشت را باز کنم، تا که دستی گردد
و به لبخندی خوش
دست در دست زمان بگذارم
یاد من باشد فردا دم صبح
به نسیم از سر صدق، سلامی بدهم
و به انگشت نخی خواهم بست
تا فراموش، نگردد فردا
زندگی شیرین است، زندگی باید کرد
گرچه دیر است ولی
کاسه ای آب به پشت سر لبخند بریزم ،شاید
به سلامت ز سفر برگردد
بذر امید بکارم، در دل
لحظه را در یابم
من به بازار محبت بروم فردا صبح
مهربانی خودم، عرضه کنم
یک بغل عشق از آنجا بخرم
یاد من باشد فردا حتما
به سلامی، دل همسایه ی خود شاد کنم
بگذرم از سر تقصیر رفیق ، بنشینم دم در
چشم بر کوچه بدوزم با شوق
تا که شاید برسد همسفری ، ببرد این دل مارا با خود
و بدانم دیگر قهر هم چیز بدیست
یاد من باشد فردا حتما
باور این را بکنم، که دگر فرصت نیست
و بدانم که اگر دیر کنم ،مهلتی نیست مرا
و بدانم که شبی خواهم رفت
و شبی هست، که نیست، پس از آن فردایی...
فریدون مشیــــــــــری (sm127)
مادامى که سيب با چوب باريکش به درخت متصل است
همه عوامل در جهت رشدش در تلاشند,
باد باعث طراوتش میشود
آب باعث رشدش میشود
و آفتاب پختگی و کمال ميبخشد
اما
به محض منقطع شدن از درخت
و جدايى از "اصل",
آب باعث گندیدگی
باد باعث پلاسیدگی
و آفتاب باعث پوسیدگی
و ازبين رفتن طراوتش میشود
مراقب "اصالتمان" باشیم
که
انسانیتمان از بین نرود (sm172)
هی به من میگن تو هیزی
بابا من هیز نیستم
فقط تمرکز بالایی روی آفریده های زیبای خدا دارم!
(sm30)
آغازگر باش... (sm132)نقل قول:
دستاشم شبیه دستاتِ (sm120)
یه دختره اشتباهی pm داده به من:
نیما جان عشقم، رفتم اپیلاسیون سفید کردم بعد رفتم شــ*ورت و سوتــ*ین سکـ*سی قرمز رنگ جیغ خریدم. منتظرم بیای تو تنم پاره کنی
زود بیا جرم بده منتظرتم.
کپی کنید تا برسه دست نیما دیوث.
منم میرم حموم تا پنج دقیقه دیگه بر میگردم (sm2)
نقل قول:
چشم (sm132)
یه عاشق چیزی جز عشق تو سرش نیست
یه عاشق فکر سود و ضررش نیست