نصف البومای موسیقی ایرانو این امیر اپلود کره تو این خراب شده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نصف البومای موسیقی ایرانو این امیر اپلود کره تو این خراب شده (sm120)
خفه شو عقب مونده(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
مراسم خواستگاري زانكو از نگاه:
محسن چاوشي: خب محسن خان كدورترا كنار بزار و دخترتو كنيزمون كن
محسن يگانه: هه هه محسن جان ما كه اين حرفارو نداريم ولي شرط داره
چاوشي: بگو عمو جان
يگانه:زانكو جان بايد ٥٠٠تا البوم رگ خواب بندازه پشت قواله نگاه من
زانكو: بابا بگو من از اين مذخرفات گوش نميدم
نگاه: مذخرف؟مذخرف؟حالا كه جوابت كردم ميفهمي چي مذخرفه
زانكو: ب ر ب ب . زن مثه تو واسه من ريخته گفتم بگيرمت نترشي ترشي أنبه
چاوشي:مؤدب باش پسر
يگانه: زانكو جان احترام پدرتو دارم هيچي نميگما
نگاه: اصن بفرمايد بيرون
زانكو: لياقتت همون حباب لبه دار گندس تربچه تايلندي
هيچي ديگه تتلو كاراي ميكس و مستر البوم نگاه زانكورو انجام داده رفته واس مجوز
(sm51)آخر جذابیت بود آخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انیه آخر یه توپ زوزه کشان رفت بیرون وگرنه 4-4 میشد (sm74)
بهترین تهیه کننده ای که دیدم رامین بصیرت نیا بود از یه طرف ریش میزاشت از اونور تو پارتیا میگرفتنشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینور البوم واسه عاشورا تهیه میکرد از اونور با مشروبات الکلی دستگیرش میکردن
اعجوبه ای بود واسه خودش(sm2)
حالا راست و دروغ دستگیریشو خبر ندارم ولی خیلی خوب بود(sm2)
زوزه کشان(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دختره ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)(sm176)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی لاشی 32 هزارتا بود من یه رتبه بالاتر از ممد 68 بودم(sm120)
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشي:مؤدب باش پسر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]