نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت رو شد
ایی نا لوتی
ایی نالوتی
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت رو شد
ایی نا لوتی
ایی نالوتی
(sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm74)
نازی ناراحت نباش نه گریه نکنیا من خو دوست دارم عیزم گوگوری مگورینقل قول:
(sm239)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم از گرما من برم کولر روشن کنم بیام . پنجره اتاق جواب نمیده(sm100)
حالا خوب شدا عجب باد خنکی (sm100)
(sm115)
ریدم تو دهن رییس مخابرات حروم زاده (sm1)
گوه کرده تو اعصابم (sm178) یه پست بخوام بدم یه رب طول میکشه (sm3)
پنکه رو میزی بگیرنقل قول: