پیمان داداش بیخیال این بحث(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان داداش بیخیال این بحث(sm127)
فربد جان اگه تا حالا ساکت موندم و حرفی نزدم فقط به احترام شما و پارسا و بقیه عزیزان بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی منبعد با شخصی که حرمت نگه نمیداره دقیقا به شیوه خودش برخورد میکنم (sm10)
امیر داداش بدجوری خمارم ویدیو رو برسون جونمو نجات بده(sm74)
من عاشق شادمهرم و به نظرم بهترینه ولی خداییش هر کسی هم سالی یه اهنگ یا دوسالی یه اهنگ بده حتما خوب از اب درمیاد شادمهر دیگه داره بی معنی کشش میده
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) امیرم
حق باشماسنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچیزی حد و اندازه ی داره.
بعضی وقتا خودمم حد خودمو نمیدونم.و زیاد وراجی میکنم
بعد امیر میاد میرینه بهم(sm120)
منم میتونم گنده گوزی کنم و..
ولی خستم خسته میفهمی؟(sm30)حال این کسشرا ندارم.
والا خبرتو بیا بزن بی منت و برو دیگه بدش چیه دیگه.با این سنو سال عجیبه.
فقط میتوان سکوت کرد ...
اینجا ایران است ...
همین خوبه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا یکی مث من بیاد یه چی تف بده تو حتما باید خودتو بهش ثابت کنی؟هم خودتو هم بقیه رو عذاب بدی
نرود میخ آهنین در سنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه کدوم منت گذاشتن
انگار با یه خبر گذاشتن آدم بزرگ میشه
اینجا ایران است و این ملت نفهم