(sm2)تخماشو دوست داری ؟! بخور . (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)تخماشو دوست داری ؟! بخور . (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو هسته تخم چیه باو . (sm2)تخم اونیه که تو پاته (sm2)(sm2)
(sm30) نه خیلی بدم میاد دوست ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم بابا (sm2) واسه خنده گفتم تخم یکم بخندیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبی ؟! (sm127)
میگم پست شعر قشنگ گذاشتی چرا پاک کردی و میکنی همیشه ؟! (sm178)
داش علیرضا ناراحت که نشدی از حرفم شوخی میکنم (sm10)(sm23)
اگرم ناراحت شدی که فک نکنم عذرخواهی میکنم اصلا" غلط کردم (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت برم تو خوب باشی منم به خوبی شما خوبم (sm67)(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر فک میکنم هر پست که ازت نقل نگیرن پاک میکنی درسته ؟! (sm70)
(sm2)پاک نکن (sm98)
شعرت برام آشنا بود قبلا گوش دادم ولی نمیدونم از کدوم خواننده ست یادم نیست (sm50)
پست های بابک جان همیشه عالی بودن و هستن، خیلی مخلصیم آقا بابک عزیز (sm127)(sm19) خیلی مودبانه تو پست هاش صحبت میکنه حس خوبی به آدم دست میده، مشخصه که یه آدم باشخصیت و مهربون هستن آقا بابک (sm127)
زنده باشی بابک جان (sm127) خوبی از خودتونه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]