(sm19)جناب خان
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)جناب خان
Shutter 2008 (sm27)
نه نسبت به تمامی ادوار سطحش متوسط بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویکرد پرخاشگرانه و توهین گرایانه ملت ایران که منجر به حمله به پیج پایت و دختر اوباما و ... شده
یه لطفا... یه خواهش میکنم.... یه توصیه مودبانه.... فقط فحش فحش فحش پرخاش
در مقابل این رویکرد گروه اول گروه دومی هست که گروه اول رو تقویت میکنه
به طور مثال یه نفر تو این تاپیک پیدا میشه همه کسایی که بش میگن شبی 50 بیت شعر ننویس رو به تخمش میگیره و ادامه میده
گروه اول هر اعتراضی کنن به تخمش نیس پس گروه اول عادت میکنن به غلیظ کردن حرفشون و گنجاندن فحش
در نتیجه تقابل گروه اول و دوم به قربانی شدن گروه سوم یعنی گروهی که نه بلدن فحش بدن نه بلدن فحش بخورن منجر میشه
چون عادت شده پرخاش و بی رحمی
پی نوشت :
برای اصلاح این ملت باید زنده زنده آتیششون زد
بپر ی پیت نفت بیار(sm120)
شب ساکتم سراسر مستی شبونه میشه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار بپرس چرا به این روز افتاده(sm50)
چه دردی می کشه عاشق
فقط پاییز میدونه (sm50)
(sm172)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا 4 صفحه تحمل ندارین مطلب درست و حسابی بزاریم ؟؟؟ (sm3)
سوژه هات تکراریه ، عالیه ، خنده م میگیره وقتی دروغ میگی
خوب میدونم پس ذهن تو چیه ، عالیه ، سوژه هات تکراریه
سوژه هات تکراریه خب دیگه چه کاریه حرف نزن
من که میدونم تو زندگیت کیه ، عالیه ، سوژه هات تکراریه
عالیه بهونه ی باحالیه ، دیدی رفتنت بخاطر منه
برو نذار پیچیده شه قضیه ، عالیه ، بهونه ی باحالیه
حالا که من دارم از فکرت میرم بیرون ، برو راحت باش توام با اون
فراموشت می کنم آسون
بودن تو ، از اولشم اشتباه بود ، تموم هرچی که ب[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ن ما بود
بهت ثابت میشه خیلی زود ، بهترین بود که باهات بود
سوژه هات تکراریه ، عالیه ، خودت فکر میکنی فرق داری ولی
واسه من تو دقیقا یکی مثل بقیه ، عالیه ، سوژه هات تکراریه
شاید چند وقتی رو روزای سختی رو بگذرونم
ولی من هنوز جوونم شروع می کنم از نو ، یادم میره رفتی تو
حالا که من دارم از فکرت میرم بیرون ، برو راحت باش توام با اون
فراموشت می کنم آسون
بودن تو ، از اولشم اشتباه بود ، تموم هرچی که بین ما بود
بهت ثابت میشه خیلی زود ، بهترین بود که باهات بود
(sm242)
از تو چه پنهون کنم
می زده ام تا گلو
با دل پیمونه ها ،از تو کنم گفتگو
هستی امید من وصل به یک تار مو
این دل دیونه ام،برده زمن آبرو
(sm50)
حالا که من دارم از فکرت میرم بیرون ، برو راحت باش توام با اون (sm1)
یه صفحه باز میکنی 10 صفحه ازینورش میاد بیرون (sm3)
سیروان کی آلبوم میده (sm74)
پیمان میگم امروز آخرین فرصته 50 گیگ دیگه بگیرم (sm2)(sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیفه بعدا تموم کنم باید 1 گیگ بگیرم 4 تومن (sm3)(sm2)
شیر تو این زندگی... (sm50)
پوریا یه مطلب بنویسم می خونیش؟؟؟ جالب و آموزندس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دیدم ! (sm74)
بلی !؟ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز توی تحریمم (sm81)
اگه آلبوم خاصی رو اسکن کاور می خوای بگو می رم بیرون می گیرم ! (sm51)
مو هایِ طیبه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی ماریم شدید شده (sm81)
یکی دو نخ مار بیاره (sm178)
آلبومای شجریان رو میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث ها چطورین(sm70)
بزار دربیارم همین الان بم تجاوز کن دیگه حقمه گلای قالی رو بشمارم (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان تو گفتم یه ساعت میخوابم بعدش میرم دیگه (sm81) رفتم تو خواب غروبم بیدار شدم حوصله نداشتم از خونه نزدم بیرون یادمم نبود (sm51)
الان که پست دادی افتاد یادم (sm74)
شب جمعه م هست چه بهتر (sm2)(sm30)
ما توی خونه ظریف نداریم که مذاکرات برد برد بشه (sm81)
در نهایت به من تجاوز میشه (sm172)
(sm128)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm222)
(sm2)
سینجول زنگ زدم گفت روی 4 مگابیت خط بسته شده چون فعلا محدودیت سرعت داریم از طرف تهران ولی به زودی برطرف میشه اتوماتیک دیگه نیازی نیست زنگ بزنی خودش میره روی 1 مگ (sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
تو کانالش زده بود تا اواخر تابستون سعی میکنن کارارو تموم کنن .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sirvan_music@
با تشکر دوست عزیز 3 ستاره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *** [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)چطوری رمضان بلا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجتبی هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز ...
در چه موردی هست؟! (sm29) باوشه بنویس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]