حَسِن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حَسِن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم حسن اومد الان هر جا باشه خودشو میرسونه (sm2)
وقتی مموتی اومد اینم وارد سازمان عزت تی وی شد (sm3) تهیه کننده ی 25 ساله !!! کجای جهان ؟؟(sm120)
(sm120) پاسخ اس چی شد نیومد بریم فاز دوم نیروهای کمکی سینای جان
البته اون موقع 25 سالش بود (sm120)
جدای از خود سریال مهم ترین دلیل انتخاب همیناست که من گفتم الی هم تکمیلش کرد (sm120)
اگر بنا بود محسن تیتراژ بخونه واسه تیوی قطعا جزو گزینه های خوب و قابل قبوله با شرایطی که داره (sm173)
و بر خلاف اکثر اوقات انتخاب درستی بود این بار(sm120)
اگر کسی نفرستاده من بفرستم؟!نقل قول:
فقط لطف کن دقیق بگو چی میخوای تا بعدا هیچ مشکلی پیش نیاد (sm120)
(sm120)فصل سوم بانشی از امروز استارت میخورد
(sm120)اهنگ ایده ال ارجینی مصاحبه کرده از موزن گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلنوازان ، فاصله ها ، وضعیت سفید ، دیوار و ده ها اثر مزخرف
(sm2)دیگه بیشتر از این هم نزن بوش همه جا رو ورداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان الان وضعیت سفید کجاش مزخرف بود ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سینا استراحت بدین پس فردا خیلی کار سرش ریحته .. (sm70)
مسخره ترین سریالی که تا الان دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن همیشه از سریال وضعیت سفید تعریف میکرد
(sm2) لیست کنم بزن صفحه اولنقل قول:
(sm120)گفتین وضعیف سفید من بفهمم اون جاده کذایی کجاس که خلوته دو طرفش درخته 90 درصد فیلمای حومه و توابه تهران اونجا ساحته میشن پهبادمو بفرستم بمباران کنه اونجا رو راحت شیم (sm2)
تو دوست نداری دلیل نمیشه واسه بقیه هم مسخره باشهنقل قول:
انقدم فاز منفی نده
البته تهیه کننده های تیوی بیشتر نقش هویچ رُ دارن (sm120)
الان وضعیت سفید کار خوبی بود یعنی خیلی خوب ولی به خاطر حضور نعمت الله و هادیشون (sm120)
ولی این شفیعی دیوث خرش میره نفود خوبی داره تو سازمان(sm120)
جواد افشار کارکردانشه (sm120) همونی که سریال مادرانه رو واسه ماه رمضون دو سال پیش شبکه 3 ساخته بود (sm120)
(sm120)البوم همایون خدا بخواد سه شنبه شب میزنیم فرداشم اول اریان بعد یاوری بعد میثم به ترتیب اولویت بازدید
باید از اکبر بپرسی (sm2)نقل قول:
مزخرفه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجم ندارم چیکار کنم ؟؟ (sm178)نقل قول:
(sm27)همتون خفه شید میخوام برم یونی .. (sm174)
اکثر سریالا و فیلما لوکیشنشون بلوار ارتش تا همون اخرای بزرگراه امام علی طرفای مینی سیتی شهرک محلاتی ، قائم هست، همشونم معمولا دو طرفش درخته (sm2)نقل قول:
یه سرچ بزن مینی سیتی ، یه گنبد ابی میبینی که از کره ماه هم معلومه همونجارو هدف بزن حله (sm2)
(sm120)شبونه نداری چون هیچکدومش واجب نیس یکی از یکی مذخرف تر فقط همایون اونم چون سنتیه دلیه عجله ای نیس حتمن زود بگوشینقل قول:
سریال مادرانه که آخر ِ مزخرف بود (sm120) کارگردانی در حد ِ صفر (sm120)
بچه پرووووو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شیما حداقل میثم ابراهیمی رو دانلود کن ارزشش رو داره
بوشِتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)به جاش فیلم چورن دان کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm3)
نه پ بره اریان دانلود کنه (sm2)نقل قول:
شبونه میدانلودمنقل قول:
(sm2)ریدم تو اون نتیجه گیریتنقل قول:
دیوثا چرا انقد آریان رو مسخره میکنین .. (sm70)
رضا ببین من نبودما ، باز نقل نگیری بگی شوخی داریم یا نه
میگن پخش جهانیه همین مونده پوستراشو اینجا ببینم (sm2)ایمان میارم شدید میشیم دوتا هوادار(sm2)
حتما اینو دانلود میکنم اهنگاشو میدوستمنقل قول: