اینقد جدی ام که همه مثه سگ ازم میترسن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کار جدی ام
نت شوخی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقد جدی ام که همه مثه سگ ازم میترسن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر کار جدی ام
نت شوخی(sm120)
به منشی بیار راحت شی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه منم سوال شده بود (sm2)نقل قول:
(sm50)
داغ دلمو تازه نکن (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ماهه تقاضا دادم ، خبری نشده
مثه گاو میان داخل اتاق نمیزارن به نتم برسم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm93)(sm120)
در عجبم چطور این همه سال بی سر و صدا میومدی و میرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باید جای حاجی مهدی تو بودی اون بالای سایت (sm120)
این بنده خدا رو هم میخوای فراری بدیم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده رو دستکم گرفتینا (sm120) یه بخش رو اداره میکنم (sm59)
هیچی...عده ای قصد دارن با انتشار عکس های دروغین از احساسات پاک ما که منتظر آلبومیم سواستفاده کنن!(sm59)نقل قول:
تک طرفداره بنده خدا گناه داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای خالی طرفداران یگانه و خراطها حس میشه ....(sm74)
(sm2)
6 سال پیش داشتم ارشد میخوندم که اومدم اینجانقل قول:
بعدشم پایان نامه حسابی خالمو گرفت
رفتم سر کار و حالا که مسئول شدم وقتم آزاد تره
دیگه حوصله بیرون رفتن و جوونی کردن هم ندارم(sm120)
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)بمیرم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم میسوزد از باغی که میسوزد ....(sm50)نقل قول:
قطبی جان تا منو داری غم نداری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا البوم بزنی خوب میشی (sm174)نقل قول:
(sm1) بهادر کیون گشاد بزن دیگه
میومد اینجا چه کلاسی میزاشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها اینجا ادمو یاد فیلم گاد فادر میندازن (sm2)نقل قول:
الی خود گاد فادر (sm70)
بزار آخر ماه آهنگ معین بیاد ، حال رادیو رو بگیر با ریلیز (sm120)نقل قول:
کی گفته انتظار کشیدن شیرینه ،از هرچی آلبومه بدم میاد
این عکس رو ببین دلت باز شه(sm120)(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)من نمیخوام با اعتبار ممر بازی کنم تاریخو بگین دیگه
بیا بریم پیش خودم (sm36)(sm36)نقل قول:
چهارشنبه 16 مهر (sm59)نقل قول:
(sm19) اشترم بیا برات زن بگیریم
الان خبر آلبومو میزارن انقد غصه نخور (sm54)نقل قول:
اخ جووووووووون عروسییییییییییی (sm121)نقل قول:
عجب مدیر محبوبی گفت دلم گرفته ده تا جواب دادن(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدفوع گاو بجوشون سر بکش (sm174)نقل قول:
(sm77)یا خدانقل قول:
گریه نکن گریه نکن خاتون هم گریز من برای این دربه در بی سرزمین گریه نکن (sm50)
بچا مبارکه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب والله ما هم نوشتیم دلمون گرفته نه چیز دیگه ،یه نفر نیومد بگه دردت چیه،حالا این بنده خدا نوشته دلم گرفته شونصد نفر واسش راه کار گذاشتن،عاقا منم الان دلم گرفته
نظرسنجی :
اونایی که میگن من زیاد اسپم میدم و حرف میزنم دستاشون بالا(sm2)
(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکریم بیا ی سر گل نرگس یبار ببینیمت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]