(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
(sm50)
(sm50)
(sm228)
(sm149)
شب جمعه پی فانوس توی کوچه گم شدن (sm50)
خداحافظ که رفتم بی بهونه
از این خونه دلم بدجوری خونه
(sm50)
هادی جان مال کجایی؟
این نقطه داستان داره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینا هی با نقطه بذارن
کرمان شاه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این اومد
- (sm2)
دلم میخواست بازم طاقت بیارم بازم هرچی که شد به روت نیارم
ولی حالا که حرف رفتنو زد برو دیگه باهات کاری ندارم (sm50)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوری از تبریز (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خاستم چونت بسوزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm217)
صدای آواز خوندن تو کجا و این جماعت فکاهی ی ام روزی کجا . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افرین به تو
صابر حرف ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم امیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاشق سوگندم...(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Wind River (2017)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان این البوم پخش کلتکس رو داری؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام لیچرهای خوبی که میشد از یوتیوب دانلود کرد رو شیلتر کردن نامردا
امشب دلم میخواد تا فردا می بنوشم من (sm50)
دنبال چ البومی هستی حالا
همینجوری چندتاشو بگو میخام ببینم چی که پیدا نمیشه
من فقط تو کار بازیم(sm120)نقل قول:
ازمن عبور کن جانم...
ولی قول بده آخرش.. جایی، عاشق شوی..
قول بده بی احساس نمانی..
قول بده لااقل جانت برای یک نفر در این دنیای دراندشت در برود..
از من عبور کن...
ولی بگذار، عشق در درونت ریشه کند..
بخاطر خودت میگویم دلبرِ از دست رفته ام!
بخدا عشق ، حتی از نوعِ بی رحمِ یک طرفه اش هم زیباست
حال آدم را عوض می کند...
وقتی در شلوغیِ دنیا ، نفس کم می آوری
عشــــق ، میشود آخرین رشته ی طنابِ ماندنت... بخاطرش میشود در سخت ترین شرایط حتی ، چشمهایت راببندی و پشت پلکهایت ، جز لطافت و زیبایی نبینی... لبخند بزنی...و آرام باشی...
عشق، امیدِ واهیِ وصالش هم زیباست...
ببین!
اینها را مَنی میگویم که جز عذابِ عشــــــق ، ندید و نچشید.. بااین اوصاف حالِ عشق های دو طرفه دیدن دارد نه؟؟؟ نترس جانِ دلم...شاید تو عشق جانانه ای تجربه کنی... همیشه دعایت میکنم.. همیشه عزیزترینم می مانی...!
برو ... اما قول بده جایی از دنیا توقف کنی... دلت بلرزد ... وعاشق شوی!
نقل قول:
😐
چی بگم که نگفتنش بهتره
Mohsen is Processing(sm77)...
یه تاپیک ویژه ستار و عارف هم باید بزنیم
از موسیقی اونایی تو ذهن انسان موندگاره که باهاش کلی یاد و خاطره داری...(sm172)
(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
مرا که لایق این دوست داشتن نشدم (sm172)
- (sm54)
خوابم نمیگیره (sm50)نقل قول: