@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب ساعت 5 صب من بلند کردی قسمت 2 دانلود کردم حرفی از گلنار نبود که (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب ساعت 5 صب من بلند کردی قسمت 2 دانلود کردم حرفی از گلنار نبود که (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرد حساب تو پستای من میبینی لایک میزنی اما حرف نمیزنی؟ خب حرف بزن فقط مسابقه لایک کردن نیست که (sm120)
ارسطو و نقی میرن غسالخونه ! وارد که میشن نقی به یارو میگه عین مُرده منو بشور ! بعدش ارسطو میگه گلنار بزن کف کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگرد پیداش میکنی (sm120) نمیدونم قسمت 2 بود یا 3
خوابم برد (sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیدا کردم همین قسمت 2ـه زده بودم جلو انتظار داشتم اونجا که داره میشوردش باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت خوابت بهم ریخته ها (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شب که داشتم میرفتم کرج گفتم داداشم بازی رو ضبط کنه الان دارم میبینم... چی میگه این؟ درسته یه نفر ممکنه والیبالُ دوست داشته باشه ولی والیبالم باید اونو دوست داشته باشه (sm2)(sm2)(sm2)
کلیپ اینم کات میزنم واستون (sm120)
اتفاقا دقیقا من از ناحیه زانوی چپ مشکل دارم فوتبال هم با ترس بازی میکنم! ولی کلاچ گرفتن که دیگه این حرفا رو نداره!نقل قول:
همون دست یکدیگر را نیز نمیگیریم! ما از این لوس بازیا نداریم!
من و تو باید یه جلسه در این مورد مفصل داشته باشیم!
من بازی رو مستقیم دیدم!نقل قول:
وقتی اینو گفت برای 5 دقیقه صدای تی وی رو قطع کردم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یه کانورتر 265 معرفی کن 265 دانلود کردم میخوام کات بزنم صداش خراب میشه (sm120)