کمیک The Walking Dead با ترجمه فارسی
(آپدیت یکشنبه ها و پنج شنبه ها)
قسمت ۳۲ قرار گرفت
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کمیک The Walking Dead با ترجمه فارسی
(آپدیت یکشنبه ها و پنج شنبه ها)
قسمت ۳۲ قرار گرفت
(sm50)
اره اره من که خودم اصلا نمیشناسمش ولی از بین این سه تا این رو انتخاب کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جا که تیتر بزنی لینک بده
دیوونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صادقی و خواجه هم اشتباه کردم دان کردم هنوزم نشده کامل بشنومشون(sm120)
فقط همایون اونم اگر مورد تایید بزرگان مجمع بود میزنیم (sm120)
خاک تو اون سر گشادت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایتش هر گوهی میخوای توش بخور ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] /
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل کل طرفداران walking dead با game of thrones
کل کل طرفداران واکینگ دد با بریکینگ بد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو پاستیل تیتر میزنی که چی میمیری لینکشو بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی هنوز جواب نداده ها
بلافاصله چیزی برسه اطلاع رسانی میشه (sm120)
همون 100 تومن ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دریل یعنی نقش دسته خر رو بازی میکنه تو سریال من اول فک میکردم لال
(sm120)این فیلم خاک بر سریه اومده منتهی ساب چینی داره
خفه شو مردک ..نقل قول:
اول میخوان جوانان پاک چینی رو به انحراف بکشونن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه قیمتا رفته بالا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا تو این فصل هم که زامبیا بیشتر از این اه و اوه کردن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم میخوان بکشنش
کارمندی حساب کن (sm120)نقل قول:
همیشه که داری فخر میفروشی به ما که رسید میگی کارمندی !! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کارمند چشه ؟؟ قشر ِ زحمت کش جامعه (sm120)نقل قول:
زحمت کش جامعه خسته نباشی (sm93)نقل قول:
سلامت باشی مو کوتاه کن ِ جامعه (sm174)نقل قول:
ارایشگر نیستم که دیوونه (sm120)نقل قول:
جواد افشار کارگردان :
کیلومتر 14
برگ و باد
رایزن عشق
کلبه
سریال :
گل یا پوچ
روزهای زیبا
لبه آتش
مادرانه
همش افتضاحه (sm2)
(sm19)فصل سوم تابستون
پس چیستی عاقل ؟(sm120)نقل قول:
(sm2)
محمد رضا شفیعی تهیه کننده :
دلنوازان
فاصله ها
رستگاران
وضعیت سفید
دیوار
زندگی خصوص آقا و خانم میم
همش افتضاحه(sm2)
(sm2)اشترم قرمز شد فک کنم فشار خونش رفته بالا
اوه اوه امیرالمومنین ردای جنگ بر تن کرد(sm83)(sm120)
نمیدونم چرا اخلاق امیر عوض شد (sm54)
من الان امیر رو در هیبت مختار میبینم (sm2)(sm2) الی هم ابراهیم مالک اشتر (sm30)
(sm70)همشون گرفتننقل قول:
البته دیوار اصن نمیدونم چیه ولی بقیه همشون گرفتن
اینجا ایرانه هالیوود نیس که ، حالا ما که نگاه نمیکنیم ولی خب وقتی یه سریالی میگیره مشخصه
(sm2)اشترم فرو کرده تو تنظیمات درم نمیاره
(sm77)(sm70)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر مختار و الی مالک اشتر (sm2)
شیپور صلح دمیده شد (sm120)
یعنی میگی اینا نترکوندن؟ (sm98)نقل قول:
دلنوازان
فاصله ها
رستگاران
وضعیت سفید
(sm98)تا ترکوندن از نظر تو چی باشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که همه نگاه میکردن به دلیل ساعت پخش و شبکه 3 و ... بود وگرنه همه چیش افتضاح بود
در مورد کیمیا هم به رزومه جواد افشار نگاه کن ، همش افتضاحه