اهنگ چی بخونم از حمید طالب زاده
آهنگی که گیتارش رو شادمهر زده و شعرش از یغما گلرویی هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ چی بخونم از حمید طالب زاده
آهنگی که گیتارش رو شادمهر زده و شعرش از یغما گلرویی هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرار از تکرار خوبه ، مثلا نشه مثِ بازیگرایی ک تو ی نقش خاص کلیشه شدن
ولی اولویت بندی باید وجود داشته باشه
می گن خودتونو با دیگران مقایسه نکنید ....
با خودتون مقایسه کنیدُ سعی کنید از خود دیروزتون بهتر باشید
الان از خود دیروزش بهتره ؟ (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا ؟ (sm81)(sm81)
چقد تاسف آوره که اگه طرز فکر شادمهر همینه که به قیمت تکراری نشدن بیاد کار ضعیف بخونه چون تاریخ کارنامه ی یه آرتیست رو قضاوت میکنه و دونه دونه این کارهایی که با این طرز فکر احتمالی شادمهر پخش میشن باعث دادن یه نمره ی منفی تو کارنامه ش میشن و واقعا عجییه این کارهایی که در عرض یک هفته فراموش میشن چطور ممکنه کارنامه ی شادمهر رو فرضا بیست سال دیگه نجات بدن ... هر چه هست اگه طرز تفکر شادمهر این باشه که به تکرار نرسه حتی به قیمت دادن کارهای بد باید براش تاسف خورد و جالبه شادمهر قبلا هم برای به تکرار نرسیدن خودش کار میساخته و اون کارها هم هنوز رو بورس هستن و شنیدنی هم باعث شدن به تکرار نرسه ولی این کارهای ضعیف چی
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا به تنبلی و گشادی بر میگرده! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنا به عدم تکرار باشه که خودش استادِ خلق کارای نو و جدیده!! چه بسا کلی کار هم ساخته که هیچکدوم تکراری نیست و نخواسته پخش کنه. به نظرم یکیش همین آهنگ تاحالا بهت نگفتم...
فکر کنم شادمهر دچار نوعی بیماری نادر به نام سندرم باسن بیخیال شده(sm81)
بحث تنبلی و مسائل دیگه نیست. موسیقی و فعالیت حداکثری در این زمینه از اولویت های زندگی شادمهر نیست. در حال حاضر موسیقی منبع درآمد و سرگرمی شادمهر هست. اینُ از کنسرت ها و نوع آهنگ هایی که ریلیز میکنه میشه فهمید. یک سرخوشی و بی تفاوتی کامل چه در کنسرت ها که بخش زیادی از لایه های موسیقی سیکوئنس شده و خیلی از آهنگ ها پلی بک اجرا میشه و چه در آهنگ ها که با توجه به قراردادهای پشت پرده و فقط جهت کسب درآمد برای شادمهر و ایجاد موقعیت برای دیگران هست. یه جورایی شادمهر دربست در اختیار شرکت های مافیایی موسیقی قرار گرفته... شرکت شادمهر در کنسرت عربستان خودش نشون میده اولویت شادمهر داشتن ارتباط حداکثری با شرکت های برگزاری کنسرت هست برای همین با وجود اینکه میدونه حساسیت ها برای این کنسرت زیاد هست باز شرکت میکنه تا رضایت شرکت ها رو جلب کنه و یه جورایی با 30 دقیقه اجرا (که از همه کمتر بود) فقط رفع تکلیف میکنه... کلا شادمهر داره از نبوغش درجهت کسب و درآمد استفاده میکنه...
امیدوارم در آینده ای نزدیک باز شادمهر در زمره هنرمندان دارای استایل و وزین قرار بگیره نه بازاری و تاریخ مصرفی...
شادمهر عقیلی - مکدر
به زودی
داداش اینو از کجا آوردی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ فعلا پخشش عقب افتاده
یادش بخیررررررر.زمان خدمتم این آلیوم اومد و من تو آموزشی بودم.آلبوم روز یکشنبه میومد و من باید تا 5شنبه صبر میکردم تا بیام خونه.حالا بماند که چه قد روزهارو میشمردم تا 5 شنبه بشه.فقط میگفتم با خودم اینبار چه جوری سورپرایزم میکنه.
5 شنبه که از پادگان زدم بیرون با اینکه اینترت هم داشتم ولی صبر نکردم.با همون لباس پادگان رفتم اولین خدمات کامپیوتری و سی دی رو گرفتم.رو اهنگ طرفدار هم قفلی زده بودم.8 سال از اون روز گذشته ولی هنوزم برای من این آلبوم ی چیز دیگس.
محمد ناهیدی هم سنگ تموم گذاشت با تنظیماش.
بهترین خاطره ی این آلبوم هنگ کردن سرورهای آونگ شب انتشارش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
ای خدا
البوم طرفدار اومد اول با زود تموممیشه حال کردم
عادت داشتم از اخر اهنگهای البومو گوش کنم
چون شادمهر بهترین ترک هارو میندازه آخر
یااااادمـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه حاااالم عوض می شد با آهنگای جدیدش (sm81)
همه ی خووونواده متوجه می شدن شاااادمهر آهنگ داده (sm87)
صب تا شب ی سره آهنگشو گوش می دادم (sm168)
یکی این پارسیان را از برق بکشه بیرون... از جلد شادمهر در اومده رفته تو فاز چاووشی... بعدم میگه واسه من مهم نیست مخاطبم از ترانه هام خوشش میاد یا نه من میخوام ب هنر خیانت نکنم(sm120)
هنر و هنرمند قهوه ایی کرده این بشر (sm178)(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم یه کار ضعیف از سینا پارسیان
هفته ایی یه آهنگ میده
توی خوندن الگوش شده چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی پخش الگوش شده تتلو
(sm50)
زمانی که با شادمهر همکاری میکرد مثل شادمهر میخوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ادای خواننده ها رو در میاره و خودش نیست
یعنی در کل هنری نداره واسه نمایش دادن
مکدر چی شد
این کار با ایمن هست یا قربانپور
و خاک بر سر رادیو جوان که عامل تمام بدبختی های شادمهره
یه زمان یادتون باشه شادمهر مخالف سر سخت رادیو جوان بود
نمیدونم که مخ شادمهرو زد تا با این کمپانی کار کنه
یاد اون شادمهر بخیر که کاراش از bia2 پخش میشد
شنیدید شادمهر گفته بود من الان ۱۰۰ کار مثل تقدیر دارم ولی پخش نمیکنم
خدایا چی میشه این ۱۰۰ تا کار لو بره
با همون ۱۰۰ تا ترک که پخش بشه هزار بار موسیقی ایران منفجر میشه
چرا اعتراف حواست نیست و سفر و ..... رو پخش نکرده
میخواسته بره معتاد شه اشتباهی خواننده شده .. کلا زده جاده خاکی .. شبیه نوحه های موزیکال ماه محرم میمونه .. ببخشید از این کلمه استفاده میکنم ولی ریدهنقل قول:
احتمالا آهنگ لغو شده چون تاکتیک شادمهر موقع لغو آهنگها به تاخیر انداختن اوناست.
تنها رهایی شادمهر از این وضعیت لغو قرار داش با رادیو جوانه که اونم احتمالش خیلی کمه.
نه لغو نشده فقط تاخیر خورده احتمالا اردیبهشت پخشش کنهنقل قول:
ایشالله همکاری دباره شادمهر با آرمین هاشمی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا مشخصه که عروسی خاتواده های پولدار اون موقعستنقل قول:
کار یگانه خوب بودش
سالی یک بار همینجوری کار بدن ابرو داری کنن گذشتشونو ما راضیم
منم خیلی دوست داشتم هنوز کمی فاصله داره از دوران اوجش ولی نسبت به خیلی از سینگلهای اخیرش بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور شدی و مغرور شدی را از ترانه دور شدی اسکی رفته(sm120)
خوب بود ولی عالی نبود...اگه اینم با ترانه های قدیمی خود یگانه مقایسه کنیم ی کار معمولیه... نمیدونم چرا کلا همه زدند تو جاده خاکینقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره اینم یکی از مقلدهای شادمهر هستش انتظاری بیشتری نمیره ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید ملینا دختر شادمهر
با ترانش داستان خوبی رو میشه تصور کردنقل قول: