[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm182)
میثم جان قبلا دربارش صحبت کردیم گذشته هر چی بود گذشت درسته تاوانشو هنوزم ممکنه داری می دی اما مهم اینکه که درگیر این چیزا دگه نیسی
پس خاطره بازی نکن نکه که یاداوری مجدد خوب نیس(sm10)
ستاپای منو ببینی پشمات میریزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذشته چراغ اینده
خود کونامیم دیگه این بازیرو به صورت اورجینال نمیده بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاداوری گذشته هم زیادیش خوب نیس داداش من ...بزار تو پس زمینه ذهنیت بمونهنقل قول:
نسخه کرک شده ارهنقل قول:
بگو داداش
بچها ساکت دیگه
dddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
چی شد خوابت برد جلو سیستم
ان ای مخفف چیه میثم؟
میثم جان برا من حکایات شما جالبه دارم گوش میدم و مطمئن هستم که دیگه آدم قبلی نیستی...(sm59)
تو کل دنیا n a ای ها همیشه و در هر حالی کمک همند...
یزنین شبکه چها ببینین عجب فیلمی نشون میده
اره حتما
آدمی میشناسم بعد از 15 سال اعتیاد عضو n a شده و الان دست به استامینوفن کدئین هم نمیزنه...
اولین کنسولی که داشتم
خیلی خاطره انگیزه حمیدجان...(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم خالی ببند اقا
میثم با تو نیستما
من استاد زیردریایی بودم و تا 200000 هم رفتم!!!
بعدش افتادیم تو خط هواپیماش... (sm171)
واقعا خاطره ها داشتیم باهاش یکی بود آتش نشانی
یکی دیگه ماهی گیری ، بکس و ...
خوب زیرش نوشتم با تو نیستم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm51) (sm50)
دزد و پلیس...!
قان قان
خودش فهمیده
نقل قول:
میثم می فهمم حقیقت تلخیه (sm50)
اولش آتاری و میکرو و سگا تو بازار کم بود یعنی هرکسی نداشت این کنسولارو بعضی ها با گرو گذاشتن شناسنامه اینا اجاره میکردن...
میثم جان شکر خدا که شما دیگه پاکین، کمتر راجب بهش فکر کنی واستون بهتره انگار که میثم قبلی درگذشته و شما دوباره به دنیا اومیدین. بی خیال گذشته!(sm59)
علاقه مند و عاشق موسیقی هم که هستین بهتر با موسیقی خودتو سرگرم کن با فتوشاپ کاور آلبوماتو ادیت کن سعی کن این افکار از ذهنت بطورکلی و برای همیشه بپره.
میدونم خیلی سخته ولی خب شما که لیاقت و عرضشو داشتین گذاشتین کنار. 4 سال که تونستین ایشاللا 40 سال دیگه هم خواهید تونست...
قربونت (sm10)(sm127)
احتمالأ تو کار دانلود رایگان شبانه هستن!؟؟(sm2)
(sm50)فدات