گوگوش و ابی رسماّ ریدن با ریمیکس (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
گوگوش و ابی رسماّ ریدن با ریمیکس (sm3)
باهاش یه نوع باسلوق درست میکنن خیلی خوشمزسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم اصلت این بره سمت آلمان شرقی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تاپیک افتاد دست نازی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون صبی که اونو بزنم تا شب شارژم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاچی میدونی چیه؟؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلیم با شکر و دارچین فراوان (sm120)
ولی اونو با نمک فراوان و کشک و روغن رزد (sm120)
بقیه اش ها و غداها نمک زیاد...(sm120)
تنها چیزایی که با شکر دوست دارم یکی همین حلیم یکی هم کدو (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اون شيره پلو كه احمد ميگفت رب انار داشت و شكر و... براي همين گفتم مگه چند جور شيره داريم
نقل قول:
چرا (sm120)
جایی میان همدان وسنندج (sm120)نقل قول: