من که میگم عالیه. هر کی بگه خوب نیست برام مهم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که میگم عالیه. هر کی بگه خوب نیست برام مهم نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر شدا توجه کردی(sm2)
(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)( sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(sm205)(s m205)(sm205)(sm205)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) (sm59)
راستی میگم چی شد تو عشق مهستی بودی یکسال آواتارت با تگ موزیک باران دست نخورده بود الان واتار عوض کنی شدی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز BMW i8 رو پشت ویترین یکی از نمایشگاهای تهران دیدم کف و خون قاطی کردم
جرات نگردی بری داخل نمایشگاه قیمت بگیری ؟ (sm2) (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک میلیاردو شیصدنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقل نمایشگاهش یه پارکینگ داره هر ماشینی فکرشو بکنی توش هست
مافیا واردات خودرو لوکسه یارو